Přejít na obsah

Cvakní relátka v motoru nebo tak něco

dandy2004

Doporučené příspěvky

Ahoj, po nastartování mi stračně cvaká něco v motoru. Je to za váhou vzduchu na stěně karoserie. Vedou tam nějaké kabely nebo co. Je to nějaké relátko nebo něco takového. Známej mi říkal, že to je u Octávek normální, ať to neřeším, ale je to nepříjemné. V autě to neslyším, ale když z něj vylezu a motor běží, tak to je jako by mi tam cvakaly ventily, ale to snad ne :o)

Nevíte někdo co to je a jestli to má smysl opravovat?

Díky,

P.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, po nastartování mi stračně cvaká něco v motoru. Je to za váhou vzduchu na stěně karoserie. Vedou tam nějaké kabely nebo co. Je to nějaké relátko nebo něco takového. Známej mi říkal, že to je u Octávek normální, ať to neřeším, ale je to nepříjemné. V autě to neslyším, ale když z něj vylezu a motor běží, tak to je jako by mi tam cvakaly ventily, ale to snad ne :o)

Díky,

P.

je to v poho,pokud to dělá jeden s těch dvou ventilu na stěně karoserie,pokud teda máš ještě turbo bez naklápění lopatek

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
je to v poho,pokud to dělá jeden s těch dvou ventilu na stěně karoserie,pokud teda máš ještě turbo bez naklápění lopatek

To asi mám, protože něco o tom turbu už motal. A to fakt ničemu nevadí? Je to nepříjemný jak to klape, počítám, že mi to každou chvilkou doklape na trvalo :o)

Oprava nebo výměna se tedy nevyplatí? Je zbytečná?

Zatím díky za uklidnění :o)

Odkaz ke komentáři

Díky,

P.

Pokud ti to nepadá do nouzáku tak je to o.k.

To je ventil N75 já ho měl taky tak hlučnej ale už byl k.o...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...