Publikováno Prosinec 8, 200816 r Zajímalo by mě, jestli je možné nějak (jednodušeji) ověřit správnou funkci (výkon, doba náběhu,...) turba bez nutnosti měření výkonu motoru na motorové brzdě. Mám 1.8T a chtěl by to nějak prověřit, jelikož nemám možnost ani subjektivního srovnání s jinými 1.8T (jak to jede)...
Prosinec 8, 200816 r Diag. a výkon na brzdě. Někdo šikovný s diagnostikou ,by ti mohl říct jestli je vše ok.
Prosinec 8, 200816 r Turbo ,se da kotnrolovat celkem jednosu-teda pokud mas diagnostika.das blok namerenechy hodnot v motorove jednotce a porovnavas skutecny a pozadovany tlak turba pri urcite zatezi-akcelerace z 1500 ot na 3000ot na treti,nebo ctvrty prevodovy stupen :-)
Prosinec 8, 200816 r Autor Díky, jsem si myslel, že to musí jít alespoň přibližně zkontrolovat diagnostikou (VAGem), který vlastním (otec má autodílnu, ale je to spíš mechanik a s PC a dignostikou se ke své škodě moc nekamarádí) a docela umím i použít, ale bohužel do techniky automobilů moc nevidím (jsem spíš do IT) a tak mě nenapadlo to hledat pod regulací plnícího tlaku (není skoro zmínka o turbu), ale už jsem to našel v DP, tak to vyzkouším.
Prosinec 9, 200816 r Autor Podle mě (po náhlednutí do DP) je to u všech TDIček skupina 11 v měřenejch hodnotách.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.