samurai Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Hmm, takhle bych řekl, že ty lišty asi mají význam... V podstatě současný stav, kdo by to teď myl. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Žádnej extrém asi,ale pro mě už je to docela smutnej pohled... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 tak to tady víme všichni, že už trpíš, jen se na ni podíváš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 to je difný že to víte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Tak tiez nieco pridam... No pěkně špinavej ten pubescent tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Žádnej extrém asi,ale pro mě už je to docela smutnej pohled... Aneb do křížovky najmis na 8: č......l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 taky ten svůj krám musím vyfotit. Nejšpinavější auto v ulici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 díky zelené to vypadá ještě relativně čisté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Bobíku název tématu je Tak se pochlubte, čuňata :-D, Fotky zašvihanejch FI sem... a to tvoje je Octavia :kol-133: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Teď je pozdě brečet, když si zradil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Bobo neřvi kurňa.......kdyby jsi ji měl aspoň špinavou...běž to projet někde kolem kravína a pak jsem dej fotku....to ti odpustíme možná že je to okta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 (editace) Tak kluci pridam aj ja foto po ceste BA-BN-BJ a momentalne to vyzera este horsie ... sli sme za nejakym kamionom tak si to viete predstavit hamba mi ... Editováno: 3. leden 2009, autor: Mathias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 tak taky něco přidám, foceno dneska, byl jsem u máti na návštěvě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tiež sa pridam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Tohle taky neni zadny extrem ale kdyz to tak vidim tak mi chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 No některý foto jsou pěkně nechutný U Robika je hezky vidět, kolikrát zavíral či otevíral kufr, co šáhnutí, to tlápanec Tohle je třeba u sedana nevychytaný, není tam při zavírání žádný poutko, tudíž při zavírání vždycky musím hrábnout nato špinavý víko a ve dveřích už mám hadýrku nachystanou, kde se utřu. Ale není to problém jen Škodovky, známej má novou Hyundai Sonatu a tam se mi stává to samý Problém je, když někam dojedu, jdu do kufra pro bundu, obleču si ji, pak zavřu víko a rukou hrábnu po bundě, že se zapnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ty dveře u sedanu jdou zavřít i bez ušpinění. Ale chce to grif Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 táta má sedana a má v kufru takovej úchyt a tím to jde zavřít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 taky jsme měli v sedanu klasický poutko co je v hatchbacku, ale jestli to není podle výbavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 (editace) Mé čuně Editováno: 8. leden 2009, autor: Garrett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 tak po delsi dobe muj cunik ...v sobotu ho pucnu - fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Tak ja keby som ho teraz pucnul (aktual -19 C), skor by zamrzlo ako vyschlo a dostal by som sa don az na jar. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPEEDY_TDI Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Přesně tak, jen opucovat okna, světla a SPZ a jede se dál Co z toho, že mám čistý auto, když se do něj ráno nedostanu V téhle fázi už je ta špína i na stříbrné vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.