Prosinec 17, 200816 r Hmm, takhle bych řekl, že ty lišty asi mají význam... V podstatě současný stav, kdo by to teď myl. :-)
Prosinec 18, 200816 r Žádnej extrém asi,ale pro mě už je to docela smutnej pohled... Aneb do křížovky najmis na 8: č......l
Prosinec 21, 200816 r Bobíku název tématu je Tak se pochlubte, čuňata :-D, Fotky zašvihanejch FI sem... a to tvoje je Octavia :kol-133: :smich:
Prosinec 30, 200816 r Bobo neřvi kurňa.......kdyby jsi ji měl aspoň špinavou...běž to projet někde kolem kravína a pak jsem dej fotku....to ti odpustíme možná že je to okta....
Leden 3, 200916 r Tak kluci pridam aj ja foto po ceste BA-BN-BJ a momentalne to vyzera este horsie ... sli sme za nejakym kamionom tak si to viete predstavit hamba mi ... Upraveno Leden 3, 200916 r od Mathias
Leden 8, 200916 r Autor No některý foto jsou pěkně nechutný U Robika je hezky vidět, kolikrát zavíral či otevíral kufr, co šáhnutí, to tlápanec Tohle je třeba u sedana nevychytaný, není tam při zavírání žádný poutko, tudíž při zavírání vždycky musím hrábnout nato špinavý víko a ve dveřích už mám hadýrku nachystanou, kde se utřu. Ale není to problém jen Škodovky, známej má novou Hyundai Sonatu a tam se mi stává to samý Problém je, když někam dojedu, jdu do kufra pro bundu, obleču si ji, pak zavřu víko a rukou hrábnu po bundě, že se zapnu
Leden 8, 200916 r taky jsme měli v sedanu klasický poutko co je v hatchbacku, ale jestli to není podle výbavy
Leden 8, 200916 r Tak ja keby som ho teraz pucnul (aktual -19 C), skor by zamrzlo ako vyschlo a dostal by som sa don az na jar. :-)
Leden 8, 200916 r Přesně tak, jen opucovat okna, světla a SPZ a jede se dál Co z toho, že mám čistý auto, když se do něj ráno nedostanu V téhle fázi už je ta špína i na stříbrné vidět
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.