TomaS-BB Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Zdar odbornici, dneska sa mi stala taka vec, daval som auto do garaze (F I HTP 40kW MR 2006) a lenze ked som bol v garazi musel som este nieco s pred cesty odsunut tak som nevypol motor, vysiel von spravil to co treba a ked som prisiel do auta na pristrojovke blikala kontrolka motora: a teraz vycuval som z garaze a zhasla, vojdem do garaze a zas zacala po chvile svietit, cim to je? Zeby mu to vykazovalo nejaku poruchu tym ze si to salo teply vzduch? od steny a od vykurenej garaze ? ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 mohlo sa stať že ti nasávalo výfukové plyny? mal si zavretú garáž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 10. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 profor - praveze nie... len predok auta bol blizko steny, dvere od garaze boli otvorene takze si to prdkalo relativne von z garaze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.