buff Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 (editace) Zdravím všechny minimalisty. Vím, že je tady o spotřebách toho mnoho, ale téma na nejnižší zdokumentované spoptřeby tady snad ještě není. Přidoďte sem foto vaší spotřeby a počet najetých kilometrů ať všicni vidí, co Octy dokážou. Hlavně ať jde vidět i celkový stav najetých kilometrů ať se to moc nešidí. Já teda začínám, ale budu se snažit jít níž. Doufám, že tady budou opravdu ty nejnižší spotřeby. Editováno: 12. Prosinec 2008, autor: buff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Jo, jinak je to 1.9 TDi 66kW čipnuto na 85kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 No keby si sa pozrel na tuto temu, zistil by si, ze take cosi sa tu uz preberalo a "nizkospotrebic" nebol prilis chvaleny... Tie obrazky mi nejako nejdu otvorit, su v poriadku? Skus ich znovu upnut a vlozit sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 (editace) Vím, že tady je toho hodně, ale čistě nízké a zdokumentované spotřeby tady nikde nejsou. Mi obrázky jdou, ale pokusím je vyhodit a dát znovu. . . . . . . Je to tady hozené znovu, snad to pofičí. Editováno: 12. Prosinec 2008, autor: buff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusanko Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Zdravím všechny minimalisty. Vím, že je tady o spotřebách toho mnoho, ale téma na nejnižší zdokumentované spoptřeby tady snad ještě není. Přidoďte sem foto vaší spotřeby a počet najetých kilometrů ať všicni vidí, co Octy dokážou. Hlavně ať jde vidět i celkový stav najetých kilometrů ať se to moc nešidí. Já teda začínám, ale budu se snažit jít níž. Doufám, že tady budou opravdu ty nejnižší spotřeby. no pri takej priemernej rychloti je to az vysoka spotreba trochu nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Tak jsem vcera jel "pianko" a spotreba dopadla takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 14. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 no pri takej priemernej rychloti je to az vysoka spotreba trochu nuda Tak proč už tady není tvoje spotřeba, machře? Máš taky právo ukázat, jak se jezdí. Pokud pojedeš takovou trasu přes 4 obce, kde se má jet 50 ( u Vás asi 60, co), tak Tě chci vidět, frajere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupijbc Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 1,8t 4x4...zatim nejmin co jsem se dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 1,8t 4x4...zatim nejmin co jsem se dostal Kolego, pokus se ještě jednou tu fotku vyhodit a znovu přidat. Je to nějak nefunční. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 JInak jsem o něco vylepšil rychlost (po předchozí kritice) a naopak i pokořil nižší hranici spotřeby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 A budu pilovat tak, ať mám rychlost aspoň 58 km/h a spotřebu pod 4,3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 už vidím ty titulky. "Prosím HELP, auto mi jede jako Škoda 120. Nevíte co s tím? Pokud opět nastartuji, auto jede normálně..." A odpovědi, "zatuhlá regulace", "zanesené sání". Ale co, kdo chce kam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 už vidím ty titulky. "Prosím HELP, auto mi jede jako Škoda 120. Nevíte co s tím? Pokud opět nastartuji, auto jede normálně..." A odpovědi, "zatuhlá regulace", "zanesené sání". Ale co, kdo chce kam... Ale, prosímtě. Zase nějaký chytrý. Že si někdo sem tam sjede na spotřebu, tak už z toho chytrolíni mají radost, jak se auta porouchají. S tebou bych chtěl dvojdomek. Hoď sem taky něco, za kolik Ti to jede, ať víme, za kolik jede PD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 hochu to musi bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 PD jezdí za moc ale to je na jinou diskuzi, za tolik co jezdím já - ty nepojedeš nikdy Jinak díky za nabídku dvojdomku - bohudík, bytový problém neřeším, takže sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 A budu pilovat tak, ať mám rychlost aspoň 58 km/h a spotřebu pod 4,3. jen aby motor to pilování přežil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 jen aby motor to pilování přežil Žádný strach hoši. Ten už přežil a přežije věcí. Vy naděláte. Jednou za čas se sjede na spotřebu a vy toho budete řešit, jak se motor rozsype, zacpe atd. Pokud se Vám nelíbí, tak se zdržte diskuze. Za kolik teda nepojedu, když se tak chlubíš s PD? To by mě teda zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Tak umim to tak i tak, jenze posledni dobou tihnu spis k te vyssi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 (editace) O1 RS 1.8T 132kw + chip tyhle spotřeby jsou naprd, nikdo nikde neříká, kudy se jelo a jak... normálně toho stejně nedosáhnete jinak tohle je z Ruzyně až pod Barranďák Editováno: 17. Prosinec 2008, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoo Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Ked idem na spotrebu a trasu cez 40km tak mavam okolo 4,3l. Ale meriam vzdy priemer tam a spat, aby sa eliminovali vyskove prevysenia. Zle sa to ale dokumentuje ak clovek niekde stoji viac ako 2 hod Cele meranie je o nicom ak sa meria iba ciastkovy usek. Napr. ked idem v lete do prace tak sa mi moze zadarit za 3,5 - no co z toho, ked naspat idem za 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Souhlasim s stoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 A co tohle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Psalo se pod 5 litrů.. žádný porsche nemá vyjímku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 18. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Ale musím říct, že je to pěkné. 1.8T vypadá nejkrásněji ze všech. A o těch přesnostech. Nehrajeme tady o zlatý plyn ani o spojku, ale jen tak informativně, za kolik je octa schopna jet. Já mám dlohodobě 4,9, ale sem tam to každý skusí na spotřebu. Pokud tak bude člověk jezdit pořád, tak to opravdu neprospěje. Věřím, že každý to turbo honí. Teda pokud nemá SDi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Psalo se pod 5 litrů..žádný porsche nemá vyjímku No dobře tak jsi mne prokouk no.... Tak ted popravdě... Moje auto je fakt letadlo..... má taky takovou hlučnost a spotřebu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.