Přejít na obsah

Nejnižší spotřeba

buff

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny minimalisty. Vím, že je tady o spotřebách toho mnoho, ale téma na nejnižší zdokumentované spoptřeby tady snad ještě není. Přidoďte sem foto vaší spotřeby a počet najetých kilometrů ať všicni vidí, co Octy dokážou. Hlavně ať jde vidět i celkový stav najetých kilometrů ať se to moc nešidí. Já teda začínám, ale budu se snažit jít níž. Doufám, že tady budou opravdu ty nejnižší spotřeby.

post-11365-1229116784_thumb.jpg

post-11365-1229116802_thumb.jpg

post-11365-1229116832_thumb.jpg

Editováno: , autor: buff
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím, že tady je toho hodně, ale čistě nízké a zdokumentované spotřeby tady nikde nejsou. Mi obrázky jdou, ale pokusím je vyhodit a dát znovu. . . . . . . Je to tady hozené znovu, snad to pofičí.

Editováno: , autor: buff
Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny minimalisty. Vím, že je tady o spotřebách toho mnoho, ale téma na nejnižší zdokumentované spoptřeby tady snad ještě není. Přidoďte sem foto vaší spotřeby a počet najetých kilometrů ať všicni vidí, co Octy dokážou. Hlavně ať jde vidět i celkový stav najetých kilometrů ať se to moc nešidí. Já teda začínám, ale budu se snažit jít níž. Doufám, že tady budou opravdu ty nejnižší spotřeby.

no pri takej priemernej rychloti je to az vysoka spotreba trochu nuda :feve::feve::feve:

Odkaz ke komentáři

no pri takej priemernej rychloti je to az vysoka spotreba trochu nuda :feve::feve::feve:

Tak proč už tady není tvoje spotřeba, machře? Máš taky právo ukázat, jak se jezdí. Pokud pojedeš takovou trasu přes 4 obce, kde se má jet 50 ( u Vás asi 60, co), tak Tě chci vidět, frajere.

Odkaz ke komentáři

:) už vidím ty titulky. "Prosím HELP, auto mi jede jako Škoda 120. Nevíte co s tím? Pokud opět nastartuji, auto jede normálně..." A odpovědi, "zatuhlá regulace", "zanesené sání". Ale co, kdo chce kam... :)

Ale, prosímtě. Zase nějaký chytrý. Že si někdo sem tam sjede na spotřebu, tak už z toho chytrolíni mají radost, jak se auta porouchají. S tebou bych chtěl dvojdomek. Hoď sem taky něco, za kolik Ti to jede, ať víme, za kolik jede PD.

Odkaz ke komentáři

jen aby motor to pilování přežil ;)

Žádný strach hoši. Ten už přežil a přežije věcí. Vy naděláte. Jednou za čas se sjede na spotřebu a vy toho budete řešit, jak se motor rozsype, zacpe atd. Pokud se Vám nelíbí, tak se zdržte diskuze. Za kolik teda nepojedu, když se tak chlubíš s PD? To by mě teda zajímalo.

Odkaz ke komentáři

Ked idem na spotrebu a trasu cez 40km tak mavam okolo 4,3l. Ale meriam vzdy priemer tam a spat, aby sa eliminovali vyskove prevysenia. Zle sa to ale dokumentuje ak clovek niekde stoji viac ako 2 hod ;) Cele meranie je o nicom ak sa meria iba ciastkovy usek. Napr. ked idem v lete do prace tak sa mi moze zadarit za 3,5 - no co z toho, ked naspat idem za 5.

Odkaz ke komentáři

Ale musím říct, že je to pěkné. 1.8T vypadá nejkrásněji ze všech. A o těch přesnostech. Nehrajeme tady o zlatý plyn ani o spojku, ale jen tak informativně, za kolik je octa schopna jet. Já mám dlohodobě 4,9, ale sem tam to každý skusí na spotřebu. Pokud tak bude člověk jezdit pořád, tak to opravdu neprospěje. Věřím, že každý to turbo honí. Teda pokud nemá SDi.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...