RBLAHICZ1.9TDI Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Zdravim lidičky nejde mi nastartovat auto, otočim klíčem, normálně se rozvítí kontrolky, žhavení atd.,normálně zhasnou a při pokusu o nastartování zhasne úplně vše( i osvětlení tlačítka na zapínání světel i tlačítka na výstražná světla) a zůstane svítit jen kontrolka baterie( baterie je nová ), startér se ani neotočí. Prostě to nic nedělá a vše zhasne. Poraďte co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Vypadá to na přechodový odpor, zkus změřit úbytek napětí na odvodních svorkách z baterky, (samozřejmě při pokusu o nastartování). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RBLAHICZ1.9TDI Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 a jaká by měla bejt správná hodnota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stano211 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Mam presne ten isty problem, večer som ho zaparkoval a rano ani netuklo myslel so si že je to baterka lebo bol aj pekny mraz , kupil som novu a auto mi poobede chytlo a dnes rano zasa nič dal som aj novu bateriu aj som jej pridal na štartovacie kable ešte taku poriadnu nabitu bateriu z traktora a autičko ani len netuklo. vobec nič. tak som z toho trocha mimo lebo som ho včera kupil a nejde mi. mechanik mi povedal že to bude štarte ale tak to neviem aby po 130000km odide štarter???? mal niekto podobny problem alebo vie dať nejaku radu??? Ďíííkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 prohlédnout startér.... opotřebení startéru přeci nezáleží na ujetých km podle mě... může bejt zanesenej bordelem, či je prostě už jenom ootřebenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Mne napriklad odisla el.vlozka v spinacej skrinke.Odmeraj napetie na starteri pri startovani(pernamentny privod aj ovladaci kabel)Pernamentny musi mat stale +12V a ten tensi musi davat +12V pri startovani-ak tam nameras napetie(pri starte asi 11V)urcite je zly starter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stano211 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 tak bol som s tym u mechanika štarter je OK a prišiel som aj na to že ked sa pohram s klučom tak to chytne hned na šupa. poradil mi že to môže byď ta vložka zapaľovania. že je tam nejaka cievka ktora zle spina??? no uvidime:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) Nas zlu Elektricku cast spinacej skrinky. Vlozka spinacej skrinky s tym nema nic spolocne.Ceny od 10e-30e Editováno: 12. leden 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.