Martttin Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 (editace) Vecra sa mi to lozisko na tej kladke, presnejsie to co je v tom koliesku, rozsypalo...hovorim o stasti v nestasti, cez den som robil cestu zo ziliny do blavy a spat- spolu cca 400 km a domov som dosel bez problemov. vecer este siel von, zastavil a ked som opet nastartoval, len akesi piskanie pozrem do motora a koliesko rozbite remen smykal... bolo 3 hodiny rano, tak som volal a bla bla odtah domov, bracho bol nadseny ze som ho zobudil No ale teraz takto, chcem vediet, ci sa cele to koliesko da niekde kupit. nie je sice na tom az tak zle, ale z jednej strany je troska obrusene tym remenom a osobne nemam moznosti dat "zbytok" toho loziska co mi v tom koliesku ostalo nechat niekde vylisovat. a cely ten napinaci system kupovat nechcem, vie mi niekto poradit? da sa to objednat ako samostatny diel niekde? Mam fabiu 1.4 mpi r.v. 2002 Editováno: 14. Prosinec 2008, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 V Škodovke ti povedia a rovno si to tam objednáš. Neviem čo riešiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 14. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Ja som len chcel vediet ci sa da obejdnat to samotne koliesko, lebo som citl ze oni rovno vymenia celu tu napinaciu kladku proste to cele a stoji to vyse 1000 korun a to je dost drahe nakolko je zle len to koliesko. zajtra sa ale urco stavim v skodovke. dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.