777 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Pořád lepší dát peníze na ten kurz než je prochlastat nebo prokouřit Mám přesně opačný názor. Mělo by se o tom hlasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Za ty penize co prochlastas, tak akorat jednou objedes barak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Co člověk to názor...uděláme hlasování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Roman ty ideš na tie jazdy? Kedy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Jedu první týden v květnu.Myslím že 9 května v 9.30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 A už se moc těším!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 to ja si jeste pockam, a ten vikend se teda sakra projedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Olfiku: kam pofrčíš? A nebo už jsi byl? Co ty kurzy...budeš tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 no ja mam kurz hned v nedeli o srazu v Beskydech, takze Sobota Brno > Frydlant a nedele Frydlant > Ceska Lipa > Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Tak já na kurzu byl jak v mostě tak v sosnový, pokaždé jen zkrácený kurz co byl v rámci nějaké akce. Zatím most je daleko lépe vybaven a i kvalitou kluzkých povrchu je na tom lépe. Nicméně sosnová bude mit v létě vanu na aquaplaning a snad i tu desku. No v každém případě je to zajímavé si to zkusit, ale zázraky od toho nečekejte. Jako piloti forumule 1 se řídit nenaučíte. Max. si uvědomíte, že vám brzda v jistém okamžiku nepomůže. Takže nejdůležitější je umět předvídat a být předvídatelný a do krizových situací se vůbec nedostat. Mimochodem tu desku jsem nedal ani jednou a to si myslím, že auto ovládám levou zadní :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Díky za pěkej názor. V čem t deska spočívá a jak tomu mám rozumět: "Mimochodem tu desku jsem nedal ani jednou a to si myslím, že auto ovládám levou zadní :-)" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Myslel jsem tím tu úhybnou desku co ti cukne zadkem. Tenkrát jsem tam byl s OII (bez ESP) a neměl jsem jí v ruce. Ale stejně ti to tak cukne s autem, že nemáš moc šanci - je to 50/50 na kterou stranu točit volant, protože když to neuděláš okamžitě a na plno, tak se točíš... Na normální silnici se ti to takhle nikdy nestane, max když to do tebe někdo střelí do zadku, ale pak už je to stejně jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Díky za pěkej názor.V čem t deska spočívá a jak tomu mám rozumět: "Mimochodem tu desku jsem nedal ani jednou a to si myslím, že auto ovládám levou zadní :-)" Myslet znamená hovno vědět :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 jo jo to mi doma taky říkali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ta deska v Mostě se mi zrovna líbila asi nejvíc, vlastně to byl prakticky jedinej "ztechnizovanej" úsek. Pak mě potěšil ještě ten losí (nebo sobí ) test, to bylo taky good. Kdybych do toho měl vrážet prachy, asi právě kvůli těmhle dvoum věcem, zbytek se dá do jisté míry simulovat na troše sněhu. Jinak teda mi ta deska nepřipadala zase tak zákeřná, sice jsem se taky asi dvakrát přetočil, ale většinou se to dalo ustát, dokonce mi instruktor říkal, že ty průjezdy bez ESP jsou "čistčí" než ty s elektronikou, která to jakoby víc "seká". Mi to teda v autě připadalo stejný, ale ono během té chvilky jsem nějak neměl čas to vnímat. Tam bylo fakt rozhodující, aby člověk zareagoval "okamžitě" a pořádně tím volantem "zamával", páč jak se to moc rozhodilo, tak už se s tím nic neudělá, to je jasný. A samozřejmě vyšlápnout spojku, ať se můžou kola odvalovat. ...fakt dobrá fíčura ta deska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 No jsem na to zvědavej...je mi jasny že na normální silnici je to něco jiného ale na tom autodromu si aspon každý uvědomí že to auto je v některých momentech ZBRAN....aspon v to doufám že si to někdo uvědomí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 koukam to bude celkem masakr, takze jeste jednou pro debila Ol@f@ to pojisteni je treba domluvit predem nebo klidne az na miste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 To pojištění dle těch co už to absolvovali je možné domluvit až na místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Romco a mas pocit ze to das nebo cim vic to tu ctes ze nedas? (nemyslim to pojisteni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Já rozhodně ho dám protože mě ty 400Kč za to určitě stojej.Zatím se mi vždy jakékoliv pojištění vyplatilo.Máš to jeden lepší oběd v restauraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 :blbec: :blbec: :wallbash: :wacko: :o lol lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 9.5 v 9.30 kdo tam jede na tento datum chlapaci??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Bohuzel se nemuzu dostavit tuto sobotu na MOGUL SAFETY CUP a jsem zaregistrovany na 25.4. od 12.30h. Kdyby mel nekdo zajem jed misto me, tak at mi posle SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Škoda že to je tak narychlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Já byl teď v neděli od 10.30. a celkem spokojenost,zase něco trošku jinýho než na sněhu. Opravdu 60+90 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.