Gumisr1 Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Ahoj koupil jsem zminovany kit, pisou o nem i na http://race.dieselpower.cz/Produkty/egr-pipe-kit.php Nevite nekdo neco blizsiho k montazi nejlepe kdo to uz delal a nejaky postup, ceho se vyvarovat a na co nezapomenout atd. Nemam s timto zkusenost jeste jsem to nedelal ani nevidel. DIKY vsem za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 To usetri penize a ja ti to zavru softem... Pokud teda nechces aby ti pri zdechnuti mlatil motor...Kit totiz neobsahuje klapu pro uzavreni provodu vzduchu do valcu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumisr1 Vloženo 20. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 To usetri penize a ja ti to zavru softem... Pokud teda nechces aby ti pri zdechnuti mlatil motor...Kit totiz neobsahuje klapu pro uzavreni provodu vzduchu do valcu.. DIK A MUZES MI NAPSAT O TOM NECO BLIZSIHO?JAKO ZE PO VYPNUTI MOTORU UDELA JESTE PAR OTACEK NA PRAZDNO PROTOZE TO BUDE SAT PORAD VZDUCH?ZA KOLIK BYS MI TO UDELAL S MONTAZI?NECHAL SEM SI U TEBE UZ CIPOVAT AUTO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Ahoj koupil jsem zminovany kit, pisou o nem i na http://race.dieselpower.cz/Produkty/egr-pipe-kit.phpNevite nekdo neco blizsiho k montazi nejlepe kdo to uz delal a nejaky postup, ceho se vyvarovat a na co nezapomenout atd. Nemam s timto zkusenost jeste jsem to nedelal ani nevidel. DIKY vsem za rady! pokud to chceš zaslepit,kup jen záslepky,pročti si celé téma na http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?...zaslepen%ED+egr Já mám na zimu zaslepeno,na léto odslepeno z duvodu zahřívání motoru.Jinak jsem tam skoro neměl žádné saze po 85tiskm od nového,tak záleží na jízdě,ale nedalo mě to tam v létě dát,trošku se sekala chcípací klapka,tak po vyčištění v 8.08 zalepeno,od listopadu za od...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Chcípací klapku jsem měl odstavenou asi týden akvůli poruše ventilu a byl jsem rád že zase funguje ten zvuk při doběhu motoru mě nedělal dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 no já mám tu chípací klapku odpojenou přes 2 roky, sice se to zatřese při doběhnutí, jinak žádný problém.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 pokud to chceš zaslepit,kup jen záslepky,pročti si celé téma na http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?...zaslepen%ED+egrJá mám na zimu zaslepeno,na léto odslepeno z duvodu zahřívání motoru.Jinak jsem tam skoro neměl žádné saze po 85tiskm od nového,tak záleží na jízdě,ale nedalo mě to tam v létě dát,trošku se sekala chcípací klapka,tak po vyčištění v 8.08 zalepeno,od listopadu za od...... to jsi mel delat s ti leto zima naopak, aby se ti zahrivala rekuperace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Ahoj koupil jsem zminovany kit, pisou o nem i na http://race.dieselpower.cz/Produkty/egr-pipe-kit.phpNevite nekdo neco blizsiho k montazi nejlepe kdo to uz delal a nejaky postup, ceho se vyvarovat a na co nezapomenout atd. Nemam s timto zkusenost jeste jsem to nedelal ani nevidel. DIKY vsem za rady! prijed namontujem v Bohumine u Indiho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 JJ, stačí zavolat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 to jsi mel delat s ti leto zima naopak, aby se ti zahrivala rekuperace... to nechápu,mužeš to více rozepsat...,pleas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 to nechápu,mužeš to více rozepsat...,pleas jelikos vim jak se skoli mechosi v skoda servisech v okoli olmika, je to narocne vysvetlovat...jen si vem,proc je rekuperace ochlazovana vodou a co to bude delat v lete nebo zime.. skolitel a borec na motory to ma taky pomichane.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 jelikos vim jak se skoli mechosi v skoda servisech v okoli olmika, je to narocne vysvetlovat...jen si vem,proc je rekuperace ochlazovana vodou a co to bude delat v lete nebo zime.. skolitel a borec na motory to ma taky pomichane.. já to mám zaslepené ale na jedničce,na dvojce ješte ne,s tou jezdím jenom já a ta teda dostává...tam se nemá šanci nic usadit,jen odešlo "madarské turbo",ale naštěstí u konce záruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 já to mám zaslepené ale na jedničce,na dvojce ješte ne,s tou jezdím jenom já a ta teda dostává...tam se nemá šanci nic usadit,jen odešlo "madarské turbo",ale naštěstí u konce zárukyu jednicky bych to neresil a na dvojce se rychleji ohreje voda... klidne zaslep ale asi by chtelo vyresit sw kvuli emise do dilny zavada.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 u jednicky bych to neresil a na dvojce se rychleji ohreje voda... klidne zaslep ale asi by chtelo vyresit sw kvuli emise do dilny zavada.... až pojedu někdy příští rok Ov do "káčka"pro pneu,tak bych asi stavil to probrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.