Publikováno Prosinec 19, 200816 r ahoj, oplatí sa mi namontovať do zadných dverí tie malé repráčiky? je ich tam počuť? Je rozdiel v kvalite zvuku? mám fabiu ambiente r.v.2007 a mám 4 repro. a ak si dám namontovať v škodovke, budú tam ťahať káble alebo tam už káble sú a dajú len repro? dík za odp.
Prosinec 19, 200816 r vacsina ludi co ich tam mala ich dala prec, alebo na radiu treba stiahnut vysky. su to len vyskace a su hned vedla hlavy. skus si dat hlavu k prednym vyskacom a uvidis aky budes mat pocit. myslim ze kable tam mat nebudes. ale nie je nic lahsie akosa pozriet.
Prosinec 19, 200816 r Autor vacsina ludi co ich tam mala ich dala prec, alebo na radiu treba stiahnut vysky. su to len vyskace a su hned vedla hlavy. skus si dat hlavu k prednym vyskacom a uvidis aky budes mat pocit. myslim ze kable tam mat nebudes. ale nie je nic lahsie akosa pozriet. pýtam sa aby som sa pozriet nemusel...ale dík
Prosinec 19, 200816 r Kabely tam nejsou... Na naší staré fábii kombi jsme měli zadní repra a ty výškáče vzadu mi přišli lepší, když jsem poslouchal mluvené slovo (zprávy), tak bylo lépe rozumět. Do roomstera jsme je už namontovali a ještě bych je časem chtěl domontovat do svojí fábie.
Duben 11, 200916 r Chcel by som sa spitat ake repraky by som mal namontovat do fabie kombi myslim tym rozmer toho repraku co je v kufry lebo nechcem demontovat roletu a menit ju za dosku pls poradte? Upraveno Duben 11, 200916 r od Michal(metak)
Duben 14, 200916 r Do Fabie combi -do kufra idu Repra ovaly 6x9. :) Ak tam nemas repra vobec tak musis natiahnut aj kabelaz k reprakom . Upraveno Duben 14, 200916 r od PROCHY603
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.