Publikováno Prosinec 19, 200816 r Při vým.oleje v motoru jsem zjistil že teče olej mezi motorem(16v) a převodovkou .Jde mi oto jestli to udělám doma. Jestli je třeba přípravek na těsnění za setrvák ?
Prosinec 21, 200816 r na klice mas gufero pod setrvákem..... takže prevodovka ven + setrvák a nový gufero natlačíš prstma a doklepneš kladivem ..třeba
Prosinec 22, 200816 r Autor To je jasné že teče gufero za setrvákem.Podle mě se tam gufero lisuje né kladívkem.
Prosinec 22, 200816 r a co si myslíš, že je v řeči dílenské příručky lis :-) Já bych ho tam také naklepal přes kus dřeva kladivem
Prosinec 29, 200816 r S trochou sikovnosti si na to udelas pripravecek, nejlepe drevenej a pude to kladivkem . V jednom nejmenovanem servise dokonce sundavaj kolova loziska kladivem a to i presto ze je chteji znovu pouzit, tam bych si auto radsi nedal, ale tadyto tam natluces
Červenec 28, 200916 r Ahoj chlapi, můžete mi poradit? Mělo by se jednat MOŽNÁ o stejný problém, zkusel jsem to vyfotit. Má otázka je, jestli měnit gufero nebo to takhle prosakuje a jezdí se dál. Na fotce je dole orosení s kapkou oleje a teče to tam někde zvrchu. Zkuste poradit, díky.
Červenec 28, 200916 r Vždycky to jde kladivem (a když ne kladivem, tak 5 kg palicí určitě) Pokud to jen rosí, olej neteče a moc neubývá, spojka neklouže, tak bych na to šel ekonomicky. Vyplatí se dolít 1-2 dcl v intervalu výměny oleje, nebo nechat rozpůlit agregát za 6-8 hod práce ?
Červenec 29, 200916 r Vždycky to jde kladivem (a když ne kladivem, tak 5 kg palicí určitě) Pokud to jen rosí, olej neteče a moc neubývá, spojka neklouže, tak bych na to šel ekonomicky. Vyplatí se dolít 1-2 dcl v intervalu výměny oleje, nebo nechat rozpůlit agregát za 6-8 hod práce ? Nechal jsem to očistit, za týden se mrknu, kolik přiteklo a pak se uvidí.
Srpen 9, 200916 r takže po cca 14ti dnech od vyčištění ani náznak prosakování, další kontrola po 2.000 km, uvidíme...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.