Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Při vým.oleje v motoru jsem zjistil že teče olej mezi motorem(16v) a převodovkou .Jde mi oto jestli to udělám doma. :help: Jestli je třeba přípravek na těsnění za setrvák ?

na klice mas gufero pod setrvákem..... takže prevodovka ven + setrvák a nový gufero natlačíš prstma a doklepneš kladivem ..třeba

• Autor

To je jasné že teče gufero za setrvákem.Podle mě se tam gufero lisuje né kladívkem.

a co si myslíš, že je v řeči dílenské příručky lis :-) Já bych ho tam také naklepal přes kus dřeva kladivem

• Autor

Tohle asi nepujde kladívkem :(

post-3098-1230141343_thumb.jpg

Upraveno od Volvak

S trochou sikovnosti si na to udelas pripravecek, nejlepe drevenej a pude to kladivkem :). V jednom nejmenovanem servise dokonce sundavaj kolova loziska kladivem a to i presto ze je chteji znovu pouzit, tam bych si auto radsi nedal, ale tadyto tam natluces ;)

• 6 měsíců později...

Ahoj chlapi, můžete mi poradit? Mělo by se jednat MOŽNÁ o stejný problém, zkusel jsem to vyfotit. Má otázka je, jestli měnit gufero nebo to takhle prosakuje a jezdí se dál. Na fotce je dole orosení s kapkou oleje a teče to tam někde zvrchu. Zkuste poradit, díky.

post-37368-1248806736_thumb.jpg

post-37368-1248806937_thumb.jpg

Vždycky to jde kladivem :)

(a když ne kladivem, tak 5 kg palicí určitě)

Pokud to jen rosí, olej neteče a moc neubývá, spojka neklouže, tak bych na to šel ekonomicky. Vyplatí se dolít 1-2 dcl v intervalu výměny oleje, nebo nechat rozpůlit agregát za 6-8 hod práce ?

Vždycky to jde kladivem :)

(a když ne kladivem, tak 5 kg palicí určitě)

Pokud to jen rosí, olej neteče a moc neubývá, spojka neklouže, tak bych na to šel ekonomicky. Vyplatí se dolít 1-2 dcl v intervalu výměny oleje, nebo nechat rozpůlit agregát za 6-8 hod práce ?

Nechal jsem to očistit, za týden se mrknu, kolik přiteklo a pak se uvidí.

• 2 týdny později...

takže po cca 14ti dnech od vyčištění ani náznak prosakování, další kontrola po 2.000 km, uvidíme...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.