mira Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=clOJ7WEVZyE&...feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 nooo to je frajer pane boze to jde videt co ma v hlave.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Jak vidim nejakeho takove vola kdyz takdle tyra nakupni tasku tak je mi smutmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Kdepak kdepak to nebude brat! To bude debil! Pravdepodobne nejaký zazobaný blb, pretože normálny človek by toto so svojim autom nerobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Ale ne, zazobanej nemusí být, je to podle mě jen dement, který dostal první služební auto, nebo ukradl auto fotrovi, kterej je v lochu (kdyby nebyl tak ho zabije) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 K tomu není co dodat...opravdu to má v hlavě vymaštěný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 podle popisku to má být 14letý fakan, tak co se divíte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Opravdu blbec, kdyby toto viděl jeho otec, tak ten by mu dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 pekny no....... JasteR tam udelal paradni koment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 To se JasteRovi povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Opravdu blbec, kdyby toto viděl jeho otec, tak ten by mu dal Třeba to natáčel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 debil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda109283 Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=iD0pxv9vPME&...feature=related dalši takovej borec (blbec) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 ta 1.4 aspon zamlzila trosku to se pocita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 tady taky neco to me pripomina kdyz jsem se ucil jezdit na tom malilinkym kole a mel jsem tam ty kolecka na boku aby jsem se nevysekal :D to je taky peknej trageeed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 No ten poslední je úplný tragéd... asi zapomněl odbrzdit .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 (editace) V tom posledním přízpěvku mě připadá, že ty zadní kola byly něčem podloženy a zabržděny... Editováno: 24. Prosinec 2008, autor: Konny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 jj aj mne. urcite ich ma na niakych doskach alebo plaste bo sa mu to niak moc smyka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 na první nemám slov ani to nezvládnul a dává video na net druhý - taky blázen být tam hrbol tak leží hlavou dolů někdy taky blbnu ale tak určitě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Je smutny vidět že mezi náma jezdi takovy kretény co ohrožuji nás všechny a představa že někoho zmrzačí je děsná.Bohužel takových zmrdu(sorry ale jiny slovo nějak nemužu najit) je mezi náma hodně.Nedávno něco podobného předváděl jeden frajer s Mercedesem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 skoda ze netrefil ten sloup pak bybyl klid (odnej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.