Přejít na obsah

Parkovací asistent / senzory


petrenka

Doporučené příspěvky

Tak som montaz svojpomocne zvladol len som narazil na problem ze neviem nakodovat park.asistenta.Dovod je vraj ze kabel co mam VCDS svo 805.0 verze dat 20080309 nedokaze nakodovat park.asistenta 5JO919475A. Je tu z okolia Nitry niekto kto mi to vie nakodovat?

Editováno: , autor: slazo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Témat tohoto tipu je zde hodně, proto to dávám sem do tohoto neutrálního. Po delším čase jsem se rozhodl investovat do parkovacího systému. Nemáte někdo nějaké reference na tohoto výrobce popřípadě přímo na tento tip. http://www.auto-moto-elektronika.cz/Parkovaci-senzory/LCD-displej/Parkovaci-senzory-STEELMATE-PTS400W-tazne Za každou zkušenost a názor budu rád. :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím,

chtěl ybch poprosit o pomoc. začal mi zlobit parkovací asistent na mé OII combi. Když zařadím zpátečku, žádný tón se neozve a ani na rádiu se nezobrazí auto s čárkami a asistent nefunguje. Když zpátečku vyřazuji, obrázek na radiu na vteřinku naskočí,ale to je vše. Čidla by měla být v pořádku, všechny čtyři bzučí. Asistent občas jde a občas ne. Většinou mám problémy ráno po nastartování (v garáži), když auto stojí celé dopoledne venku tak většinou pak již jde. Neví někdo čím by to mohlo být?

Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Prosím o radu, nechal jsem si u klempire vymenit (z duvodu nehody) svetla, zadni naraznik na OII r.v. 2007 vse za facelift, problem nastal s cidlama, puvodni velke byly nahrazeny za male, ale konektory sedi, ovsem asistent nefunguje, pouze dlouze pípne a konec, na vagu to ukaze ze jsou vadna vsechna cidla, budu muset upravovat nejako kabelaz ci menit jednotku..??  moc dekuju za radu a omlouvam se, jestli to tu bylo uz nekde zodpovezeno.. dekuju skodovaci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz jsem z toho jelen.. rychla jasna odpoved.. Mam Oct II combi r.v. 2007, menen zadni naraznik vcetne cidel na facelift.. musim vymenit jednotku ci kabelaz?? vybava bez tazneho, bez maxi.dotu, autoradio stream MP3.. vymena z duvodu poskozeni narazniku, predtim system fungoval bezchybne.. diky a omlouvam se pokud to bylo uz zodpovezeno.. prosim o odpoved ci kontakt na odbornika z vych, cech.. diky chlapy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...