Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kdo umí a byl by ochoten namontovat zadní parkovák na OII v okolí Ostravy?

Už se neozývejte, je namontován.

Upraveno od OII

• 4 týdny později...

Caute,

mate niekto skusenosti s instalaciou originalnych parkovaciek v SK okolie BA ? Malo by to byt napojene na STREAM + akusticka signalizacia.

Popripade viete niekto za kolko to urobi skoda servis ?

dakujem

Majo

Upraveno od sakal88

Caute,

mate niekto skusenosti s instalaciou originalnych parkovaciek v SK okolie BA ? Malo by to byt napojene na STREAM + akusticka signalizacia.

Popripade viete niekto za kolko to urobi skoda servis ?

dakujem

Majo

OK vše už funguje. :)

• 2 týdny později...

Chlapi, funguje vam to s RNS 510? Chcel by som to do svojho Passata, ale neviem, ci sa to bude zobrazovat na displeji navigacie...

Upraveno od Duske

mám za to, že to nejde

Podle mě taky myslím, že to nepůjde..

Ve škodovce mě při montáži těch mojich upozornili, že dodtečná montáž není kompatibilní s ukazovačem na radiu.. tak mám vzadu takovou krabičku co bliká :) (ale vůbec ju nesleduju-zyk z fábky).

Je rozdíl, jestli dodatečně doděláváš ty, co jsou původně z výroby nebo ty z příslušenství..ty první se na rádiu zobrazují, druhé nikoliv.. A na Nexusu a spol se nezobrazují ani ty první..

tak když si nechám dodělat přední prakáče tak mi je stream nezobrází?

Proč by je neměl zobrazit? Zobrazí je.. Stream neumí jen ty, co jsou k mání u škodovky jako příslušenství

to znamena, ze i ked RJ park. asistenta bude podporovat CAN 2.0 neznamena to, ze to bude zobrazovat na navigacii? Ja som myslel, ze original prislusenstvo je to, co sa dava original pri vyrobe... :feve:

není..je to i zmíněno na webu škodovky v příslušenství viz zde

Jinak nepleť dvě věci dohromady.. Originál příslušenství je něco jiného než CANový asistent z výroby

Takže to to origo přislušenství je asi jako kdybych koupil jake koliv jine parkače na netu a dal si je tam.Takže to nemá veden kabel dopředu?

Takže to to origo přislušenství je asi jako kdybych koupil jake koliv jine parkače na netu a dal si je tam.Takže to nemá veden kabel dopředu?

Z příslušenství je to skoro jako kdybys koupil kdejaké jiné parkáče.

jestli máš zadní senzory už z výroby a chceš dodělat přední, tak budeš potřebovat nějakou kabeláž, senzory (díry do nárazníku) a nakódovbat řídící jednotku.

Upraveno od j0ska

+ tlačítko na palubku a tu jednotku spíš vyměnit..těžko říct, jestli umí hnedle i přední senzory..

Z příslušenství je to skoro jako kdybys koupil kdejaké jiné parkáče.

jestli máš zadní senzory už z výroby a chceš dodělat přední, tak budeš potřebovat nějakou kabeláž, senzory (díry do nárazníku) a nakódovbat řídící jednotku.

to všecko mám a jednotka se nekoduje ale ravnou se mění.

Spíš mě jen zaskočilo to že škodovka děla vlastně dva druhy. jedny do vyrobi co jdou i na radio a druhe ktere to radio nedokaže z obrazi.Ted je otazka zda jsem to celé taky dobře pochopil:)

Já bych zkusil ještě jednou přečíst příspěvek #248..tam to škodovka píše v odkazu docela jasně ;)

Tak jsem to v zásadě pochopil dobře.

Upraveno od triplseven

není..je to i zmíněno na webu škodovky v příslušenství viz zde

Jinak nepleť dvě věci dohromady.. Originál příslušenství je něco jiného než CANový asistent z výroby

No ja mam moznost kupit CANovy asistent pre VW na dodatocnu montaz a ide mi o to, ci to bude navi zobrazovat alebo nie...

Skusim inac polozit otazku, daval niekto navi RNS-510 do auta, ktore uz malo z vyroby origo parkovaci asistent? Spolupracuje to s tou navigaciou?

Myslím že ta navi tu funkci nepodporuje.

Přesně tohle téma se řeší ve vláknech k Nexusu a Columbusu..stačí pohledat

ano, riesi sa to, ale iba na zaklade domnienok...typu "myslim"... Vacsina z nas dava urcite prednost uzivatelom, ktori pisu na zaklade skusenosti. Snad na to aj to forum je... Problematika je priamo vyriesena na strankach VW, od 30.5. ponukaju specialny parkovaci asistent - Parkovací systém "Parkpilot", zvuková signalizace odstupu smerem dopredu i dozadu, zobrazení situace na displeji rádia nebo navigace (pouze u RCD 310/510 a RNS 510)

No a škodovka to evidentně bude dodávat do SII a OII po F/L ;)

ano, riesi sa to, ale iba na zaklade domnienok...typu "myslim"... Vacsina z nas dava urcite prednost uzivatelom, ktori pisu na zaklade skusenosti. Snad na to aj to forum je... Problematika je priamo vyriesena na strankach VW, od 30.5. ponukaju specialny parkovaci asistent - Parkovací systém "Parkpilot", zvuková signalizace odstupu smerem dopredu i dozadu, zobrazení situace na displeji rádia nebo navigace (pouze u RCD 310/510 a RNS 510)

tam sis to přečetl a tady se ptáš znova jestli ti někdo napiše něco jiného než je tam?Asi těžko když s tim maj zkušenosti a vědí že to nejde.Aspoň zatim.Ale taky se možná blýská na lepší časy a půjde to.

Upraveno od triplseven

nasiel som to az teraz, inac by som to sem nepisal. Dostal som totizto ponuku kupit za 2.000 Kc original novy park asistent s podporou CAN 2.0 tak som chcel vediet, ci to bude proste fungovat, resp. ci s tym ma niekto skusenosti. Domnienky mi v tomto pripade moc nie su napomocne... Ale inac aj tak kazdemu dik za prispevok.

Pre OII to bude dostupne od 9.mesiaca tohto roku...to som sa tiez az teraz docital, len pre poriadok. ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.