Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak som montaz svojpomocne zvladol len som narazil na problem ze neviem nakodovat park.asistenta.Dovod je vraj ze kabel co mam VCDS svo 805.0 verze dat 20080309 nedokaze nakodovat park.asistenta 5JO919475A. Je tu z okolia Nitry niekto kto mi to vie nakodovat?

Upraveno od slazo

• 2 týdny později...

Nemáte prosím někdo zapojení této jednotky 1ZD 919 283.

Děkuji moc za pomoc.

• 1 měsíc později...

Zdravím,

chtěl ybch poprosit o pomoc. začal mi zlobit parkovací asistent na mé OII combi. Když zařadím zpátečku, žádný tón se neozve a ani na rádiu se nezobrazí auto s čárkami a asistent nefunguje. Když zpátečku vyřazuji, obrázek na radiu na vteřinku naskočí,ale to je vše. Čidla by měla být v pořádku, všechny čtyři bzučí. Asistent občas jde a občas ne. Většinou mám problémy ráno po nastartování (v garáži), když auto stojí celé dopoledne venku tak většinou pak již jde. Neví někdo čím by to mohlo být?

Díky za rady

Diagnostika, co jiného poradit.

tak diagnosika píše chybu 01543 - parkovací varovné čidlo - H15 - bez napájení.

to je repráček ve slouku B, řidičova strana

prosim o radu jak ho vymenim? kde bych ho mohl sehnat?

díky

tak nemusí být KO ten pípák, ale třeba kabeláž, to je potřeba zjistit a pak až vyměnit

OK,tak to asi budu muset navštívit nějakého autoelektrikáře. Díky :-)

• 1 měsíc později...

Tak k repracku (bzucaku) jsem se dostal. Ale vypadá to že je přinejtovaný ke karoserii. Musím ho odštípnout a pak znovu nanýtovat, nebo je nějaký trik jak ho sundat?

Díky

je to plastový nýt!

ok,díky, jen ještě, kde bych popřípadě mohl sehnat nový? Zkusím ho proměřit,ale když bude KO kde bych mohl objednat nový?

Díky

ve Škodovce, WV, SEAT, AUDI.....

bude to asi nejsnažší a nejrychlejší... vzhledem k poštovnýmu asi i nejlevnější......

vyřešeno, díky za rady, repráček vyměněn a už zase parkuji s asistentem.

• 3 týdny později...

Caute, mam kabel do naraznika so senzormi a neviem ci je na predne alebo zadne. Cislo dielu je 1z0971095c.

mal by to byť predný :)

Upraveno od libero1071

• 2 měsíce později...

Mám dotaz jednotka předozadní parkováky face bude fungovat 475 A + kabeláž (bude se dodělávat)a stará gateway a tažné, bude to spolu komunikovat??

záleží co je pro tebe stará gateway

mám rok 10/05 ted mám starou gateway + starou jednotku zadku a budu dodělávat předek a byla mi nabídnuta tato jednotka 475A

gateway musíš vyměnit

bez té to fungovat nebude?? Tam už je jinak zapojenej can že?? nebude to problém s tažným?

• 3 týdny později...

Prosím o radu, nechal jsem si u klempire vymenit (z duvodu nehody) svetla, zadni naraznik na OII r.v. 2007 vse za facelift, problem nastal s cidlama, puvodni velke byly nahrazeny za male, ale konektory sedi, ovsem asistent nefunguje, pouze dlouze pípne a konec, na vagu to ukaze ze jsou vadna vsechna cidla, budu muset upravovat nejako kabelaz ci menit jednotku..??  moc dekuju za radu a omlouvam se, jestli to tu bylo uz nekde zodpovezeno.. dekuju skodovaci

Uz jsem z toho jelen.. rychla jasna odpoved.. Mam Oct II combi r.v. 2007, menen zadni naraznik vcetne cidel na facelift.. musim vymenit jednotku ci kabelaz?? vybava bez tazneho, bez maxi.dotu, autoradio stream MP3.. vymena z duvodu poskozeni narazniku, predtim system fungoval bezchybne.. diky a omlouvam se pokud to bylo uz zodpovezeno.. prosim o odpoved ci kontakt na odbornika z vych, cech.. diky chlapy

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.