slazo Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 (editace) Tak som montaz svojpomocne zvladol len som narazil na problem ze neviem nakodovat park.asistenta.Dovod je vraj ze kabel co mam VCDS svo 805.0 verze dat 20080309 nedokaze nakodovat park.asistenta 5JO919475A. Je tu z okolia Nitry niekto kto mi to vie nakodovat? Editováno: 5. Červenec 2012, autor: slazo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 Témat tohoto tipu je zde hodně, proto to dávám sem do tohoto neutrálního. Po delším čase jsem se rozhodl investovat do parkovacího systému. Nemáte někdo nějaké reference na tohoto výrobce popřípadě přímo na tento tip. http://www.auto-moto-elektronika.cz/Parkovaci-senzory/LCD-displej/Parkovaci-senzory-STEELMATE-PTS400W-tazne Za každou zkušenost a názor budu rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milano72 Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Nemáte prosím někdo zapojení této jednotky 1ZD 919 283. Děkuji moc za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Zdravím, chtěl ybch poprosit o pomoc. začal mi zlobit parkovací asistent na mé OII combi. Když zařadím zpátečku, žádný tón se neozve a ani na rádiu se nezobrazí auto s čárkami a asistent nefunguje. Když zpátečku vyřazuji, obrázek na radiu na vteřinku naskočí,ale to je vše. Čidla by měla být v pořádku, všechny čtyři bzučí. Asistent občas jde a občas ne. Většinou mám problémy ráno po nastartování (v garáži), když auto stojí celé dopoledne venku tak většinou pak již jde. Neví někdo čím by to mohlo být? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Diagnostika, co jiného poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 tak diagnosika píše chybu 01543 - parkovací varovné čidlo - H15 - bez napájení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 to je repráček ve slouku B, řidičova strana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 prosim o radu jak ho vymenim? kde bych ho mohl sehnat? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 tak nemusí být KO ten pípák, ale třeba kabeláž, to je potřeba zjistit a pak až vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 OK,tak to asi budu muset navštívit nějakého autoelektrikáře. Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Tak k repracku (bzucaku) jsem se dostal. Ale vypadá to že je přinejtovaný ke karoserii. Musím ho odštípnout a pak znovu nanýtovat, nebo je nějaký trik jak ho sundat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 je to plastový nýt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 ok,díky, jen ještě, kde bych popřípadě mohl sehnat nový? Zkusím ho proměřit,ale když bude KO kde bych mohl objednat nový? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 ve Škodovce, WV, SEAT, AUDI..... bude to asi nejsnažší a nejrychlejší... vzhledem k poštovnýmu asi i nejlevnější...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 8E0919279 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 vyřešeno, díky za rady, repráček vyměněn a už zase parkuji s asistentem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Caute, mam kabel do naraznika so senzormi a neviem ci je na predne alebo zadne. Cislo dielu je 1z0971095c. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 (editace) mal by to byť predný Editováno: 9. Listopad 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Mám dotaz jednotka předozadní parkováky face bude fungovat 475 A + kabeláž (bude se dodělávat)a stará gateway a tažné, bude to spolu komunikovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 záleží co je pro tebe stará gateway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 mám rok 10/05 ted mám starou gateway + starou jednotku zadku a budu dodělávat předek a byla mi nabídnuta tato jednotka 475A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 gateway musíš vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 bez té to fungovat nebude?? Tam už je jinak zapojenej can že?? nebude to problém s tažným? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubstepa Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Prosím o radu, nechal jsem si u klempire vymenit (z duvodu nehody) svetla, zadni naraznik na OII r.v. 2007 vse za facelift, problem nastal s cidlama, puvodni velke byly nahrazeny za male, ale konektory sedi, ovsem asistent nefunguje, pouze dlouze pípne a konec, na vagu to ukaze ze jsou vadna vsechna cidla, budu muset upravovat nejako kabelaz ci menit jednotku..?? moc dekuju za radu a omlouvam se, jestli to tu bylo uz nekde zodpovezeno.. dekuju skodovaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubstepa Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Uz jsem z toho jelen.. rychla jasna odpoved.. Mam Oct II combi r.v. 2007, menen zadni naraznik vcetne cidel na facelift.. musim vymenit jednotku ci kabelaz?? vybava bez tazneho, bez maxi.dotu, autoradio stream MP3.. vymena z duvodu poskozeni narazniku, predtim system fungoval bezchybne.. diky a omlouvam se pokud to bylo uz zodpovezeno.. prosim o odpoved ci kontakt na odbornika z vych, cech.. diky chlapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.