LucasCZE Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 (editace) Cidla jsou zapojene do jejich ridici jednotky, ktera je umistena v zavazadlovem prostoru vlevu za kobercem... Ale u ridici jednotky problem asi nebude. Spis u cidla nebo primo v nem... Editováno: 4. Říjen 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Když se postupně odpojí budou ostatní fungovat?Nejsou také někde v nastavení?Procházel jsem nastavení a něco měnil,doufám že jsem je někde nevypnul! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Když nefunguje jedno nefungují ostatní, buď máš vadné čidlo nebo máš někde zlomený nebo uhnitý kabel. Zkus to levé vnitřní prohodit z jiným čidlem. Smaž chybu v diag a zkus znovu. Pokud je čidlo vadné nahlásí ti chybu na jeho nové pozici. Pokud bude chyba na stejném místě je vadná kabeláž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Kdybys je nekde odkodoval, tak by ti to urcite nezacalo vypisovat tuto chybu. Zkus to co pise h2o. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Na to kouknu asi o víkendu,pod nárazník se mi odpoledne nechce.Tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Tak jsem odšrouboval dole nárazník,na senzor sáhnu ale aby jsem přehodil konektory na to není moc místa.Tak o víkendu sundám nárazník ale co když bude špatný senzor?Zase ho dát zpět,objednat senzor a vše znovu.Je nějaké konkrétní označení že by jsem ho pro jistotu někde sehnal.Je to r.v.2008 combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Zdravim, mam dotaz. Mam Octavii combi 2.generace, r.v. 1/2005 se zadnimi senzory. Pred danim vozu do servisu jsem je upozornil, ze je vadny park. senzor a opravit si ho necham jinde. Nechal jsem vymenit spojku v servise, kdy vyndali i prevodovku. Nove mi zavadu senzoru (ton) hlasi pri nastartovani na kterykoliv rychlostni stupen, kdyz ho mam zarazeny po nastartovani, vc. neutralu, zaroven mi sviti i zadni couvacky pri nastartovani. Kde je chyba? Mam se vratit do servisu nebo je to snadne opravit?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Vrátil do servisu,je špatný spínač zpátečky nebo tam podělali něco na připojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Presne tak. Mozna ho jen zapomneli pripojit. Ted nevim, jestli pri zarazeni zpatecky spina nebo rozpina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Pri zarazeni zpatecky spina a obcas ne.... zalezi co mam zarazeno pri startovani. Po jizde a zarazeni zpatecky to nekdy pipne a nekdy ne. Delalo i pred spojkou.... je oprava slozitejsi? Nebo je to do hodky opravene?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Pokud to dělalo i před opravou tak může být špatný ten spínač.To je potřeba přeměřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Asi takto: odesel parkovak, piskalo to - dlouhy ton a jednou za cas to nepiplo - myslim 1x za 10 parkovani. Pak jsem si nechal vymenit spojku, kdy vyndali i prevodovku. Pred tim byla prevodovka pri razeni ochozenejsi (po 10 letech pouzivani), po vymene spojky a vraceni prevodovky mi prijde jako nova. Krasne se s ni radi. Ale ted teprv se chystam vymenit parkovaci senzor. Kdyz startuji, tak piska parkovak na jakykoliv rychl. stupen, rozsviti se svetla zpatecky, pri jizde se snad nerozsviti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Urcite to bude tim spinacem nebo vedenim k nemu. Jelikoz se pri vymene spojky nevymontovava, ale jen odpojuje, mohlo by to byt jen dratama. Proste to zajed reklamovat. PS: Tim, ze svetla zpatecky pri jizde nesviti, bych si tak jisty nebyl. Mozna je RJ tak chytra, ze je pri jizde vpred zhasne, ale celkem o tom pochybuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Tak dnes vymenen vadny senzor, zkontrolovano zapojeni u prevodovky a vse dobre zapojeno, ale asi bude spinacem nebo vedenim k tomu. Zjistil jsem, ze staci zakvedlat radici pakou a rozsvicuji a zhasinaji parkovacky, zaroven to pipa i pri jizde na dalnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike978 Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Zdravím, prošel jsem celé téma a byl bych vděčný za radu. Po dočasném využívání systému Jablotron mi došla trpělivost s jeho nespolehlivostí a rád bych do svého vozu Octavia 2 (2006, před FL) doplnil zadní parkovací asistent. Ve voze je Škoda STREAM MP3, se kterým bych jej rád zprovoznil. Pokud jsem vše správně pochopil, tak musím sehnat jednotku 1Z0 919 283 B. Je to tak? Bude při jejím použití nutná výměna gateway, nebo "jen" nutno sehnat čidla, kabeláž k nim + kabeláž ke can a vše nakódovat? Pokud někdo prodáváte potřebné díly, tak rád koupím. Pokud by někdo za rozumnou cenu zapojil v Brně, tak taktéž budu rád za zprávu. Díky moc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Byl jsem u Rolbare: Tak ve snimaci v prevodovce byla voda. Vyfoukano a zlepseni je cca par %. Tak jsem zkusil odpojit kabelaz - pod baterii a stale sviti zadni parkovacky na neutral. Tak to vypada, ze to bude v tom, jak serizovali lanovody v prevodovce,... senzor zpatecky spina uz pri zatlaceni dolu a hned na kraji sepne senzor zpatecky a ne az kdyz ji tam zaradim. Vic me nenapada:-( divne je, ze se spusti senzor samovolne, prip. pri dani blinkru, dalkovych svetel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Tak odpoj konektor a uvidíš co to bude dělat.Když to bude OK tak vyměnit spínač. Lanovody s tím nemají nic společného,možná by i pomohlo spínač povolit o závit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Jaky konektor??? Myslis v prevodovce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Ano odpojit na převodovce od spínače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Tak snimac k.o. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Tak uz jsem bezradny... nejaka rada. Mam polovinu senzoru na zadku po vymene. Po namontovani noveho snimace na prevodovce chci zaparkovat a zjistuji, ze hlavne z kopce nebo na rovince meni intenzitu (hlasitost) zvuku pro priblizovani k prekazce A to i pri stani konstantne na miste. Resp. Senzory pipaji, pak se na 2 vteriny odmlci a znovu pak zacnou pipat. Viz. Video. Muze na to mit vliv, ze senzor zpatecky snima jiz po zatlaceni dolu a hned na kraji razeni zpatecky to pipne a ne na konci?? Diky IMG_0039.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Přes diag změřit jakou vzdálenost vykazují snímače, pokud nejsou originál a je to nějaká čína tak ty jsou na dvě věci. S tou zpátečkou by to nemělo mít nic společného. Po zařazení zpátečky jde na CAN informace která aktivuje PDC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Od Rolbare mam vymeny za original. Navic mi pri vymene dodelal original tazne. Je divne, ze diag. pred tim ukazovala jeden vadny, vymenen za original a pozdeji to hodilo zase jiny! Ten byl taky vymenen za original. Nevim, zda je rozdil mezi senzory co ma predfacelift a facelift. Nebo ze by nekde kabelas? Vag je cista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Ze by ti Rolbar zapomel nastavit tazne pro cidla. Vag ti nemusi ukazovat chybu ale chce se v mereny hodnotach podivat jak ukazuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 To nevim:-( kazdopadne uz ma dovcu,... tak snad pristi rok:-) anebo to budou umet v AS. Diky:-) jen me zarazi, ze pri couvani do garaze mam prostor po stranach min. 1m. Nic za mnou... najednou zacnou pipat, ze je tam prekazka, pak se daji do klidu a zacnou reagovat, kdyz tam skutecne je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.