h2o Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Cidla by meli v klidu ukazovat + - 230cm pokud ukazuji mene a neni za nim prekazka je neco spatne. Ja budu v Praze mezi svatky s diag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Presny datum nevis?? Kdy tu budes?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 25-26 budu na ČM 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodaks Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 V 6. 4. 2015 na 20:40, Jan Podborský napsal: Dobrý den chci se zeptat zda jde parkovací jednotka 1Z0919283C použít pouze na zadní čidla popřípadě jak jí nastavit na 1Z0919283B Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podborský Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Použít nejde. Na zadní čidla 1Z0919283B. Řešil jsem to taky. Jednu jednotku tu mám. Když tak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodaks Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Pokud to chápu správě musel bych dodělat k 283C i přední senzory aby to fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podborský Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Přesně tak. 283C bez předních čidel vyhodí chybu a odpojí se. Jinak ukazuje to na starých radiich. Pokud je v plánu výměna rádia za nějaké z faceliftu nebo nějaký android, tak bych doporučil dát facelift jednotku a přizpůsobit tomu zapojení. Facelift by měl ukazovat i na predface radiích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodaks Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Děkuji za odpověď Koupil jsem totiž 283C ze az budu dávat FL předek tak dodělám i čidla ve předu ale ted mam zatím pouze zadní připravené na dodělání tak musím koupit tedy 283B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podborský Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 283B mám na prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodaks Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 před 5 minutami, Jan Podborský napsal: 283B mám na prodej Jaká je cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik164 Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 (editace) zdarec, dodělávám si na autě přední PDC, jsem ve fázi že mám vyměněnou jednotku a nataženou origo propojovací kabeláž až pod volant. původní kabely jsem tam nechal a jen nechal odpojený konektor. ve sloupku u řidiče přepojil reprák, Můj první dotaz zní kde najdu GW, je to ta velká piksla pod volantem za pojistkama mezi relátkama? budu tam napojovat 2 kabely na pin 16 oranžovo-hnědý a na pin 6 oranžovo-černý, že? Druhý dotaz se týká spínacího tlačítka a dalších drátů který se napojují viz níže A samotný dotaz je kam tyto dráty napojit. GND vezmu z jakéhokoliv konektoru ne? černý je spínaný + napojil bych ho na pojistku č.6 a šedý podsvit tlačítka, ten napojím na spínač světel nebo? 1x orange with brown strip - connect to gateway pin 6 1x orange with black strip - connect to gateway pin 16 2x brown - GND 1x Black - 12V (kl15) if ignition on 1x grey - 12V illumination of button (connect to 12V socket) Pak ještě zbývá nějaké kódování, že? Co a kde nakodovat? mám navi columbus s tím že zadní se zobrazovaly. původní jednotka 5J0 919 475 A nahrazená za 1Z0 919 475 E Díky za případnou pomoc!!! Auto je O2 po fl 2012 Editováno: 18. Únor 2017, autor: ladik164 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 Superb rv 2010 s origo zadními, předními a na automatické zaparkování senzory. Přední krajní (nemyslím tím pro automatické zaparkování) zobrazují skoro stále překážku. Prý po přehození senzorů stále stejný problém na stejném místě. Kabeláž prý překontrolována a prý OK. Přečetl jsem to tady úplně všechno a nikdo neměl stejnou závadu, maximálně to bylo rámečkem RZ, ale u mě to nebude, protože to dělají ty krajní. Nějaké nápady? V servise mají podezření na řídící jednotku. Diagnostika nehlásí žádnou závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro43434 Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Caute viete mi poradit aky rozmer pouzit na montaz zadnych senzorov na octavia 2 predfacelift? neviem nikde na internete najst rozmer , zo zadnej strany niesu pripravene znacky na senzor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pissi Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Pánové,najde se nějaky machr přes elektriku,který by mi dokazal z fotky poradit jak přepinovat kabeláž nárazníku z O3 zadní na konektor O2 přední?? Který kablík na kterou pozici?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pissi Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 Nikdo neporadí? Byl bych velice vďečen.. Ještě mě napadlo,zda je to vůbec proveditelné,abych zadní kabeláž použil pro přední čidla? Dík za reakce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik164 Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 Teoreticky bych to mohl vyfotit jak mam barvy ja v prednich cidlech pokud by ti to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik164 Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 A teoreticky by tocmelo byt jednoduchy. Jde tam porad jen 6 dratu. +- a 4 cidla. Takze dodrzet napajeni a cidla uz potom vyzkousis jak ti budou ukazovat na radiu nebo pipat. Dalsi vec snad mas 8mi kanalovou jednotku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pissi Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 To by bylo super, alespoň pro představu. Myslím,ale že na originalní kabeláži předního nárazníku budoubudou jiné barvy drátku. Potřebuju se něčeho chytit. Nejsem moc s elektrikou kamarád. A ukazuje se že mé googlovací schopnosti taky stoji za prd :-D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 (editace) Zadní kabeláž se dá použít, samozřejmě je třeba předělat konektor za vodotěsný 6pin se samcema a předělat držáky aby kabel v nárazníku držel. Piny č.1 spojíš všechny do hromady a přivedeš na pin 2 toho 6 pinového konektoru to samé piny č.3. ty svedš na pin1 té 6tky. Pak středové vývody čidel přivedeš na 6 pin konektor LP krajní na pin 3, LP prostřední na pin 4, PP střední pin 5 a PP krajní na pin 6. Ale pokud si nejsi jistý tak to nech někomu kdo to svede, ještě je třeba napojit spínač pro přední PDC a reproduktor Editováno: 26. Červenec 2017, autor: h2o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 O3 zadní PDC: LZ krajní modro/bílá, LZ středový modro/červený, PZ středový modro/fialová, PZ krajní modro/žlutá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pissi Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 h2o díky moc za podrobný návod,myslím že se povedlo zapojit správně.. Zapojení repráčku je v pohodě,akorád s tím tlačítkem trochu tápu.. Ty dva piny příjdou do getweye,to se mi podařilo najít,ale s těma volnýma drátkama jsem trochu na pochybách.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 ty dva hnědé spojit a ukostřit a šedo/modrý napojit na stejnou barvu z vedlejšího tlačítka (to je podsvit) do gatewaye jdou jen ty dva spletené oranžovo černé a hnědé dráty. Pokud ten kabel co si dělal má být v předním nárazníku tak má být osazený samci a ne samicemi. A nezapomenout na silikonové ucpávky proti vodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pissi Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Samce mám na konektoru,který je u kabeláže k jednotce. Takže jsem přehodil jen samice a sedi k sobě. Spíš si mě zaskočil s tim getwayem? Žádné spletené kabely nemám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 pokud už tam zadní pdc, tak už je kabeláž do gatewaye zapojená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 konektory máš dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.