Prosinec 17, 20168 r Cidla by meli v klidu ukazovat + - 230cm pokud ukazuji mene a neni za nim prekazka je neco spatne. Ja budu v Praze mezi svatky s diag.
Únor 6, 20178 r V 6. 4. 2015 na 20:40, Jan Podborský napsal: Dobrý den chci se zeptat zda jde parkovací jednotka 1Z0919283C použít pouze na zadní čidla popřípadě jak jí nastavit na 1Z0919283B Děkuji
Únor 6, 20178 r Použít nejde. Na zadní čidla 1Z0919283B. Řešil jsem to taky. Jednu jednotku tu mám. Když tak SZ
Únor 6, 20178 r Přesně tak. 283C bez předních čidel vyhodí chybu a odpojí se. Jinak ukazuje to na starých radiich. Pokud je v plánu výměna rádia za nějaké z faceliftu nebo nějaký android, tak bych doporučil dát facelift jednotku a přizpůsobit tomu zapojení. Facelift by měl ukazovat i na predface radiích.
Únor 6, 20178 r Děkuji za odpověď Koupil jsem totiž 283C ze az budu dávat FL předek tak dodělám i čidla ve předu ale ted mam zatím pouze zadní připravené na dodělání tak musím koupit tedy 283B
Únor 15, 20178 r zdarec, dodělávám si na autě přední PDC, jsem ve fázi že mám vyměněnou jednotku a nataženou origo propojovací kabeláž až pod volant. původní kabely jsem tam nechal a jen nechal odpojený konektor. ve sloupku u řidiče přepojil reprák, Můj první dotaz zní kde najdu GW, je to ta velká piksla pod volantem za pojistkama mezi relátkama? budu tam napojovat 2 kabely na pin 16 oranžovo-hnědý a na pin 6 oranžovo-černý, že? Druhý dotaz se týká spínacího tlačítka a dalších drátů který se napojují viz níže A samotný dotaz je kam tyto dráty napojit. GND vezmu z jakéhokoliv konektoru ne? černý je spínaný + napojil bych ho na pojistku č.6 a šedý podsvit tlačítka, ten napojím na spínač světel nebo? 1x orange with brown strip - connect to gateway pin 6 1x orange with black strip - connect to gateway pin 16 2x brown - GND 1x Black - 12V (kl15) if ignition on 1x grey - 12V illumination of button (connect to 12V socket) Pak ještě zbývá nějaké kódování, že? Co a kde nakodovat? mám navi columbus s tím že zadní se zobrazovaly. původní jednotka 5J0 919 475 A nahrazená za 1Z0 919 475 E Díky za případnou pomoc!!! Auto je O2 po fl 2012 Upraveno Únor 18, 20178 r od ladik164
Březen 13, 20178 r Superb rv 2010 s origo zadními, předními a na automatické zaparkování senzory. Přední krajní (nemyslím tím pro automatické zaparkování) zobrazují skoro stále překážku. Prý po přehození senzorů stále stejný problém na stejném místě. Kabeláž prý překontrolována a prý OK. Přečetl jsem to tady úplně všechno a nikdo neměl stejnou závadu, maximálně to bylo rámečkem RZ, ale u mě to nebude, protože to dělají ty krajní. Nějaké nápady? V servise mají podezření na řídící jednotku. Diagnostika nehlásí žádnou závadu.
Březen 30, 20178 r Caute viete mi poradit aky rozmer pouzit na montaz zadnych senzorov na octavia 2 predfacelift? neviem nikde na internete najst rozmer , zo zadnej strany niesu pripravene znacky na senzor.
Červenec 13, 20178 r Pánové,najde se nějaky machr přes elektriku,který by mi dokazal z fotky poradit jak přepinovat kabeláž nárazníku z O3 zadní na konektor O2 přední?? Který kablík na kterou pozici??
Červenec 25, 20178 r Nikdo neporadí? Byl bych velice vďečen.. Ještě mě napadlo,zda je to vůbec proveditelné,abych zadní kabeláž použil pro přední čidla? Dík za reakce..
Červenec 25, 20178 r Teoreticky bych to mohl vyfotit jak mam barvy ja v prednich cidlech pokud by ti to pomohlo
Červenec 25, 20178 r A teoreticky by tocmelo byt jednoduchy. Jde tam porad jen 6 dratu. +- a 4 cidla. Takze dodrzet napajeni a cidla uz potom vyzkousis jak ti budou ukazovat na radiu nebo pipat. Dalsi vec snad mas 8mi kanalovou jednotku...
Červenec 26, 20178 r To by bylo super, alespoň pro představu. Myslím,ale že na originalní kabeláži předního nárazníku budoubudou jiné barvy drátku. Potřebuju se něčeho chytit. Nejsem moc s elektrikou kamarád. A ukazuje se že mé googlovací schopnosti taky stoji za prd :-D ..
Červenec 26, 20178 r Zadní kabeláž se dá použít, samozřejmě je třeba předělat konektor za vodotěsný 6pin se samcema a předělat držáky aby kabel v nárazníku držel. Piny č.1 spojíš všechny do hromady a přivedeš na pin 2 toho 6 pinového konektoru to samé piny č.3. ty svedš na pin1 té 6tky. Pak středové vývody čidel přivedeš na 6 pin konektor LP krajní na pin 3, LP prostřední na pin 4, PP střední pin 5 a PP krajní na pin 6. Ale pokud si nejsi jistý tak to nech někomu kdo to svede, ještě je třeba napojit spínač pro přední PDC a reproduktor Upraveno Červenec 26, 20178 r od h2o
Červenec 26, 20178 r O3 zadní PDC: LZ krajní modro/bílá, LZ středový modro/červený, PZ středový modro/fialová, PZ krajní modro/žlutá
Červenec 26, 20178 r h2o díky moc za podrobný návod,myslím že se povedlo zapojit správně.. Zapojení repráčku je v pohodě,akorád s tím tlačítkem trochu tápu.. Ty dva piny příjdou do getweye,to se mi podařilo najít,ale s těma volnýma drátkama jsem trochu na pochybách..
Červenec 26, 20178 r ty dva hnědé spojit a ukostřit a šedo/modrý napojit na stejnou barvu z vedlejšího tlačítka (to je podsvit) do gatewaye jdou jen ty dva spletené oranžovo černé a hnědé dráty. Pokud ten kabel co si dělal má být v předním nárazníku tak má být osazený samci a ne samicemi. A nezapomenout na silikonové ucpávky proti vodě.
Červenec 26, 20178 r Samce mám na konektoru,který je u kabeláže k jednotce. Takže jsem přehodil jen samice a sedi k sobě. Spíš si mě zaskočil s tim getwayem? Žádné spletené kabely nemám..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.