Satas Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Dnes jsem měl po dlouhé době možnost dělat retrofit O1 na bixenony.Použity byly naprosto origo oem komponenty a zároven jsem provedl upgrade z dnes už takřka zastaralých D2S výbojek na výbojky D1S vč origo bi čočky Valeo z volva XC90.Tyto nové výbojky jsem nakoponoval tak aby jeli na origo krabicích co jsou továrně montovány pro D2S výbojky.výsledek je perfektní svítí to jak prasse.Fota na http://satas.rajce.idnes.cz/Octavia_Bi-Xenony/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 zajimavy, jak to funguje s dynamickou regulaci naklonu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 24. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 zajimavy, jak to funguje s dynamickou regulaci naklonu ?No pořád stejně,nic se nezniči neupravuje.Jen se vymeni xenon čočka za bixenonovou nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 zaujimave kolko stoja bi čočky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 24. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 zaujimave kolko stoja bi čočky? Veškeré info na icq 327147098 a mail tsaty@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Jak jsi ty světla půlil ? Řezal jsi to , nebo je to nějak nahřívané , aby se to rozdělilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Jak jsi ty světla půlil ? Řezal jsi to , nebo je to nějak nahřívané , aby se to rozdělilo?Spec vibr pila a odříznout,octavia je tvrdě zalepená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 S tema svetlama, prihazuji stejnou zkusenost, pekl jsem "cirou" optiku a ani pri cca 120stupnich nic proste drzi jak CIP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad-Max Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Dnes jsem měl po dlouhé době možnost dělat retrofit O1 na bixenony.Použity byly naprosto origo oem komponenty a zároven jsem provedl upgrade z dnes už takřka zastaralých D2S výbojek na výbojky D1S vč origo bi čočky Valeo z volva XC90.Tyto nové výbojky jsem nakoponoval tak aby jeli na origo krabicích co jsou továrně montovány pro D2S výbojky.výsledek je perfektní svítí to jak prasse.Fota na http://satas.rajce.idnes.cz/Octavia_Bi-Xenony/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Satasi delas to i na zakazku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.