Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pánové dá se připojit na navi dx i jinej měnič než origo vw nebo škoda.Pokud možno nemá někdo obrázek koncovky co jde od měniče do navigace.

Pánové dá se připojit na navi dx i jinej měnič než origo vw nebo škoda.Pokud možno nemá někdo obrázek koncovky co jde od měniče do navigace.

Také jsem to před časem řešil.Jsem neelektrikář tak že jsem si myslel,že tam půjde zapojit cokoliv a koupil jsem si na aukci CD měnič Blaupunkt,ale ejhle ono to s navi DX nekomunikuje kabel jsem měl orig.Tak,že po zkušenostech bych už do toho nešel.CD měnič se mi válí v dílně a já si koupil transmitr a přehrávám MP3 v pohodě vím že to není moc dobré řešení ale 2roky záruka a malá pořizovací cena mě přesvědčila.(Můj názor někdo by to v autě nesnesl)

Mno dá se, ale chce to takovou krabičku, co zprostředkuje komunikaci. Tuším stualarm něco prodává, ale cena je obludná.

• Autor

No to je pravda co chcou za prachy za převodník k OEM radiím.Jak hraje ten transmiter nebo jak se to jmenuje ? Dá se to vůbec poslouchat ?

Také jsem to před časem řešil.Jsem neelektrikář tak že jsem si myslel,že tam půjde zapojit cokoliv a koupil jsem si na aukci CD měnič Blaupunkt,ale ejhle ono to s navi DX nekomunikuje kabel jsem měl orig.Tak,že po zkušenostech bych už do toho nešel.CD měnič se mi válí v dílně a já si koupil transmitr a přehrávám MP3 v pohodě vím že to není moc dobré řešení ale 2roky záruka a malá pořizovací cena mě přesvědčila.(Můj názor někdo by to v autě nesnesl)

a prosim te jak se zapojuje ten transmitr to je do zapalovace a co dal

• 2 týdny později...

Umi tahle krabicka od Stualarmu i SD karty? Maj' to tam sice v textu napsane, ale na fotkach SD slot nevidim

A sice sem dx navi nikdy nemel v ruce, ale ona ma most konektor? Tam by mel byt spis osmipinovy modry mini iso, ne?

• Autor

JJ je tam tento

post-2132-1231843777_thumb.jpg

to tucnak: adapter do USB je, ale vzhledem k cenam USB pametovek to neresim.

• 1 rok později...

chlapi takze ta vec co tu je uvedena tak se da uplne normalne a v pohode napojit na dx????

ano, nebo www.xcarlink.cz

Taky to mám a je to paráda...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.