kingdave Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 zdravím,mám octavii 1,6 a dneska jedu a z ničeho nic se mi rozsvítila kontrolka ASR a potom elektroniky motoru a svítila celou cestu cca 30 km. co s tím??? jsem s toho upně mimo jelikož ted potřebuji jezdit a ted tohle!! chci se zeptat jestli to nějak vadí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 No záleží natom co je příčinou. Většinou je to lamba - jezdit se dá, ale větší spotřeba. Chce to na vag. Ten ti dá přesnou odpověd. Jinak to může být hafol příčin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingdave Vloženo 24. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 potom mě napadlo,jesli to nemůže být tím jak jsem dával nové rádio a nějak mi tam nešlo úplně zastrčit,tož jsem se v těch drátech trochu hrabal a problikávalo mi vnitřní osvětlení. mě vlastně ta kontrolka ASR pořád svítila i když jsem ji vypínal. potom jsem dojel domů,vyndal rádio a trošku pohýbal drátama co jsou za rádiem a najednou ASR zhaslo a už funguje jak má,ale TA kontrolka závady elektroniky stále svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingdave Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 tak dneska se mi opět rozsvítila kontrolka ASR (závada elekt. motoru stále svítí) a po vypnuti klíčku mi běží ventilátor co je na chladiči...,nešel vůbec vypnout,tak jsem odpojil baterku a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 (editace) No pokud jen svítí kontrolka motoru tak mužeš jezdit, kdyby blikala tak rozhodně ihned odstavit. A s tim vagem musim souhlasit. Editováno: 26. Prosinec 2008, autor: obrbaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingdave Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 No pokud jen svítí kontrolka motoru tak mužeš jezdit, kdyby blikala tak rozhodně ihned odstavit. A s tim vagem musim souhlasit. nj.jenže kdo mi to ted o svátkách napíchne na vag?? mimochodem ty jsi z protivanova? tak to jsme skoro sousedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Jj já su z protivanova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingdave Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Jj já su z protivanova a já Suchdol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Prostějov - jsem akční - i dnes byl jeden tempomat a nějaký drobnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.