Publikováno Prosinec 24, 200816 r zdravím,mám octavii 1,6 a dneska jedu a z ničeho nic se mi rozsvítila kontrolka ASR a potom elektroniky motoru a svítila celou cestu cca 30 km. co s tím??? jsem s toho upně mimo jelikož ted potřebuji jezdit a ted tohle!! chci se zeptat jestli to nějak vadí???
Prosinec 24, 200816 r No záleží natom co je příčinou. Většinou je to lamba - jezdit se dá, ale větší spotřeba. Chce to na vag. Ten ti dá přesnou odpověd. Jinak to může být hafol příčin.
Prosinec 24, 200816 r Autor potom mě napadlo,jesli to nemůže být tím jak jsem dával nové rádio a nějak mi tam nešlo úplně zastrčit,tož jsem se v těch drátech trochu hrabal a problikávalo mi vnitřní osvětlení. mě vlastně ta kontrolka ASR pořád svítila i když jsem ji vypínal. potom jsem dojel domů,vyndal rádio a trošku pohýbal drátama co jsou za rádiem a najednou ASR zhaslo a už funguje jak má,ale TA kontrolka závady elektroniky stále svítí
Prosinec 25, 200816 r Autor tak dneska se mi opět rozsvítila kontrolka ASR (závada elekt. motoru stále svítí) a po vypnuti klíčku mi běží ventilátor co je na chladiči...,nešel vůbec vypnout,tak jsem odpojil baterku a je klid
Prosinec 26, 200816 r No pokud jen svítí kontrolka motoru tak mužeš jezdit, kdyby blikala tak rozhodně ihned odstavit. A s tim vagem musim souhlasit. Upraveno Prosinec 26, 200816 r od obrbaz
Prosinec 26, 200816 r Autor No pokud jen svítí kontrolka motoru tak mužeš jezdit, kdyby blikala tak rozhodně ihned odstavit. A s tim vagem musim souhlasit. nj.jenže kdo mi to ted o svátkách napíchne na vag?? mimochodem ty jsi z protivanova? tak to jsme skoro sousedi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.