Publikováno Prosinec 24, 200816 r http://www.youtube.com/watch?v=6UUnOT0dXfA...player_embedded ...kdyby to tady uz bylo tak sorry
Prosinec 24, 200816 r Tak na mně by to asi neplatilo, já bych si toho všiml až tak za pár kilometrů, kór kdybych poslouchal rádio.
Prosinec 24, 200816 r To je fakt, pro mě je stejně automatický se třeba připoutat nebo rozsvítit jako zapnout si rádio předtím než vyjedu
Prosinec 25, 200816 r CO jsem slyšel, tak ty plechovky jsou uvnitř vozu dost slyšet. Ale že by to slyšela už při prvním metru? To se mi nějak nezdá
Prosinec 25, 200816 r Jeznou me znami pridali taky plechovku pod auto ze srandy a vsiml sem si toho az po par km, ale slyset to bylo...
Prosinec 25, 200816 r mno ja nevim no.....ale jak věděl dopředu, že je sama a ne že tam s ní nikdo neni? jako realny to asi je, ale ...
Prosinec 25, 200816 r sinius: tak pokud si ji vytipoval dopředu...možný to je. By mě asi trefilo...bejt v její kůži
Prosinec 28, 200816 r Lepší by bylo třeba dát něco pod kola. Ale ty plechovky opravdu asi nejsou real hned u prvního půl metru. Myslím, že je to nahrané. ale jinak podobně se to tak asi děje u obchodů kde třeba zahřívají auto a ještě vzadu strkají nákup.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.