krozo Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 http://www.youtube.com/watch?v=6UUnOT0dXfA...player_embedded ...kdyby to tady uz bylo tak sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 ty voe... zitra budu mit novy auto, jak na to tak koukam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Tak to je drsný, chudák ženská... Stát se to mě, tak mě asi klepne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 V jednoduchosti je síla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Tak na mně by to asi neplatilo, já bych si toho všiml až tak za pár kilometrů, kór kdybych poslouchal rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 To je fakt, pro mě je stejně automatický se třeba připoutat nebo rozsvítit jako zapnout si rádio předtím než vyjedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 To je smutny ale asi tvrdá realita... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 CO jsem slyšel, tak ty plechovky jsou uvnitř vozu dost slyšet. Ale že by to slyšela už při prvním metru? To se mi nějak nezdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Presne tak, rekl bych, zeje to fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Jeznou me znami pridali taky plechovku pod auto ze srandy a vsiml sem si toho az po par km, ale slyset to bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 mno ja nevim no.....ale jak věděl dopředu, že je sama a ne že tam s ní nikdo neni? jako realny to asi je, ale ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 sinius: tak pokud si ji vytipoval dopředu...možný to je. By mě asi trefilo...bejt v její kůži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Lepší by bylo třeba dát něco pod kola. Ale ty plechovky opravdu asi nejsou real hned u prvního půl metru. Myslím, že je to nahrané. ale jinak podobně se to tak asi děje u obchodů kde třeba zahřívají auto a ještě vzadu strkají nákup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaaaa Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 (editace) Editováno: 28. Prosinec 2008, autor: octaviaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.