Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Jasná zpráva! Od toho jsme tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmajco Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Přesně tak.Je potřeba tam dát zátěž. Ked sa da k LED odporova zataz, tak to mam potom rovnaky odber, ako ziarovka, ze? Som pocul, ze niekto si dava ako denne svietenie LED ziarovky - ked sa k tomu da zatazovy odpor, tak je spotrebou tam, kde bol, nie? Chapem, ze na O1 je to v pohode - LED ma niekolkonasobne mensi odber, ale napr. na O2 ked dam k tomu odpor, tak tam asi musim dat taku zataz, aby to simulovalo odber original ziarovky. Co sa okrem dlhsej zivotnosti a vyssej ceny ziska? Peter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Na denní svícení se odpor nedáva . Dává se pouze do parkovačk, osvětlení SPZ atd . A co se tím získá ? Je to frajeřinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Psal jsem to ted i do jiného vlákna...zkoušel jsem to a mě se to rozvíti jen na tři sekundy a pak to zhasne.Proč? Odpor tam je 220 ohm 2W.Nevíte co dělám špatně??? Zkus tam dát těch 270 ohm / 2W. Možná že těch 220 je málo - nasimulovaný odběr proudu v okruhu je pod nějakým stanoveným vnitřním limitem ŘJ, která to pak vyhodnotí jako špatnou žárovku. Navíc myslím (ale do schémat jsem se nedíval, takže nevím 100%) že obě ty světýlka osvitu RZ jsou v jednom okruhu, takže ten rozdíl by se pak násobil 2x... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 jo máš recht, že jsou v sérii, protože stačí dát jednu žárovku a svítí to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Zkus tam dát těch 270 ohm / 2W. Možná že těch 220 je málo - nasimulovaný odběr proudu v okruhu je pod nějakým stanoveným vnitřním limitem ŘJ, která to pak vyhodnotí jako špatnou žárovku. Navíc myslím (ale do schémat jsem se nedíval, takže nevím 100%) že obě ty světýlka osvitu RZ jsou v jednom okruhu, takže ten rozdíl by se pak násobil 2x... Nie je to málo.. musí to fungovať aj s 220 ohm odporom... Práveže v predných parkovačkách to bolo veľa, tam som nakoniec použil 100ohm / 5W a svieti aj to bez problémov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenan Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 spousta lidí ode mě chtěla vyřešit osvětlení RZtky LEDkama a já nevěděl JAK.. tak to za mě udělal Lubinob, děkuju je to fakt easy, zvládne každej za třistašedesát vočí, kdyby se někdo ptal.. Jak je možný, že mi svítí osvětlení SPZ bez těch odporů v octavii II?může se tím něco pokazit nebo ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 zalezi co tam mas za ledky...jsou ruzne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 (editace) Takže moje zkušenost: odběr LEDek celkem 80 mA, paralelní odpor 90 ohm a svítí... Editováno: 18. Září 2009, autor: Kajman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 (editace) Ahoj...koupil jsem si v Elfaxu sufitky na 12V do osvětlení SPZ,ale nesvítí mi to Původně jsem si myslel,že je to vadný kus a už jsem se chystal vrátit do prodejny,ale pak jsem tam vrátil původní žárovku a nesvítí ani ta! Samozřejmě,že sufitka i žárovka jsou funkční a na trafu mi svítí Sundal jsem tedy ten velký plastový kryt a změřil jsem v tom žlutém konektoru napětí před konektorem a tam je cca 12V,ale za ním už je jen cca 0,7V... Nejde mi do hlavy,že se to napětí ztratilo přímo v tom konektoru...co by stím mohlo být? Tak už to svítí na jednu žárovku a jednu sufitku...ta mrcha to nechce pustit,když nemá odběr .... Musím si tam dát odpor,aych to nasimuloval Tak jsem tam přidal odpor 22Ohm 10W a pálí to jako blázen Jaké mají teda být hodnoty toho odporu ? Editováno: 29. Březen 2010, autor: Jiří Zubek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Mě stačil odpor 90 ohm 10W (poskládaný z pětice 18 ohm 2 w zapojených do série) a svítí to v pohodě už rok. Jo a stačí dát k jedné lampičce, ke druhé už není třeba. Odpory se zahřejí, to jo, ale udržím je klidně v ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 Zdravim vás, vyskytnul se mi takovej problém. Nedávno jsem pořídil do své OII diody se systémem CAN BUS (s integrovaným rezistorem). Dal jsem je všude a do včerejška bylo vše bez problémů. Najednou mi přestala svítit levá přední, tak jsem si myslel, že je špatná, ale radši jsem ji zkusil dát do zrcátka do osvětlení nástupního prostoru a tam svítila. Tak jsem všechny proházel a vyzkoušel a výsledek byl takový, že všechny všude svítí, ale ani jedna v tý levý parkovačce nesvítí. Tak jsem tam zkusil dát obyčejnou žlutou žárovku a ta taky svítila. Jak je to možné, že to do teď svítilo a teď už ne, když ta dioda je v pořádku a obyčejná žárovka tam svítí. Už si s tim nevim rady. Budu rád za každej nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 caute, a vy ste dam tadavali ledky kupene v nejakom elektre alebo ledky kupene v autoshope? je potrebne davat odpor aj na ledky kupene v autoshop napr taketo daco? http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_05_smd_led_zarovky_do_osvetleni_spz-703zs014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 (editace) Pokud máš předface tak stačí koupit tady ty co máš v tom odkazu a vyměnit kus za kus, já to tak mám a vše funguje OK, akorát musíš trošku přihnout k sobě tu svorkovnici, co drží tu ledku, aby ti to pak nějak neblikalo. Pokud máš facelift, tak ti to myslím bude hlásit prasklou žárovku. Editováno: 24. Únor 2012, autor: lojzahlina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 mam pred fl, uz som ich tam mal a svorkovnice som ohol ale velmi sa mi to nepacilo, aj tak mit o sem tam prebliklo...tak som ich vyhodil...ale teraz sa mit o zacalo pacit tak rozmyslam ze by som tomu dal este sancu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 Mě to funguje pez problémů a svítí to pěkně, myslím, že kdyby tam bylo víc těch ledek, tak už by to svítilo příliš. Toto je podle mě tak akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 jj...este ich musim zohnat na slovensku lebo z ciech by ma postovne vyslo tolko co tie diody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrczech Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 ja toto ted taky nedavno resil, mam predFL, musi tam byt aspon jedna s odporem (CAN BUS) jinak to nebude ani svitit, takze predpokladam ze jedna CAN BUS a jedna obyc bude hlasit zavady.. a velikost 36mm-39mm ... ja koupil tech 39mm a musel sem to trochu roztahovat...a zkusil bych se podivat na aukro, maji je tam celkem levnejc lidi (70kc za kus sem videl za 36mm) a co se tyce svitivosti, mam tridiodove a sviti to dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 objednaj tu a poštovné máš zadarmo http://www.dealextreme.com/p/bmw-36mm-1w-100-lumen-7000k-2-smd-led-car-white-light-bulb-dc-12v-51516 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Honák Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 objednaj tu a poštovné máš zadarmo http://www.dealextre...lb-dc-12v-51516 Přesně jak řekl GRACHO, stačí objednat tyto žárovky a do tří týdnu dorazí do schránky za zlomek ceny než v ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 tak už prišli? prišlo ti všetko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 Hmm zajímavý škoda, že už je mám, kdybych to věděl tenkrát, tak to taky koupím odtud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 a nie su tie 36mm kratke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 myslím, že ty co jsou v OBautodílech, ty co mám v autě, tak mají taky 36 mm. Taky mi to přišlo malý, ale když se ty svorkovnice přihnou tak je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 Lidi a co Ledko do SPZ na OII FL? Máte tip kde sehnat?Nechci aby to moc šajnovalo, viděl jsem někoho jak mu to osvítilo nárazník i snad silnici pod ním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.