Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
Vloženo

Jir-ka: určitě super, akorát mi u oIIrs nejde bílá a obvzlášť nechápu proč tam mají u rs zelenou a jakousi rádoby červenou :)

btw. nevšim jsem si, že to tam jde nějak změnit. Kdyby šlo, tak dej vědět ;)

Vloženo
Jir-ka: určitě super, akorát mi u oIIrs nejde bílá a obvzlášť nechápu proč tam mají u rs zelenou a jakousi rádoby červenou :)

btw. nevšim jsem si, že to tam jde nějak změnit. Kdyby šlo, tak dej vědět ;)

Tak na tom servru to bohužel změnit nejde. Jedině, že by jsi do snímku nasadil vybraná kola a celý snímek přetáhl do nějakého programu na úpravu fotek. Potom by jsi mohl změnit barvu karoserie.

Vloženo
neříkej mi, že 18" budou vypadat blbě? :)

Necetl jsem cele vlakno az do konce, ale tyhle

ozanniverqc3.jpg

ma bracha na P307, myslim, ze v 18" a vypadaji dobre :palec2:

Ma vsak tmave auto

Vloženo
kully: hoď to sem i s autem...já jsem o nich uvažoval, ale byl jsem od nich odrazen, že prej opticky zmešují :(

post-3278-1234800992_thumb.jpg

Tak myslim, ze to nejsou 18", ale 17". Ma je na leto, takze ted nejsou na aute. Nejsou vlastne ani original OZ, ale replika :p

Vloženo

Pro Krejdy : Vidím, že máme vybrána stejná kola pro letošní sezónu :palec2: Vybíráš některý z těchto rozměrů : 17x7,5 černá + leštění 5x112 ET35, nebo 17x7,5" černá + leštění 5x112 ET42 ?

post-1865-1234964759_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...