Storm Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 To jsi špatně pochopil, nemyslel jsem tím originální kola Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Chlapci, viem ze toto je o 18" ale chcem sa spytat ci by pasovali disky 17" Dotz Hanzo na OII antracit ala RS? Ak by niekto mal fotku. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) no nevim ci to bude mat pre teba nejaku vypovednu hodnotu ps: podla mna dost okukane kola... Editováno: 12. Únor 2009, autor: CorradoVR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Jo dik. Vela kol su okukane ale stale sa pacia. A tie su fakt super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 v pohode nie je za co..chapem u nas s tym jazdi vela ciernych audim.. aj jedno porsche som videl...tusim tu nekde na fore su aj na bielom SUPE 2kovom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan k. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Jo dik. Vela kol su okukane ale stale sa pacia. A tie su fakt super. Mně to teda přijde dost nevkusný, jak od kolotočů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Hovorím, ze to je vec osobného nazoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tady je možné disky vybrat i odzkoušet na autě. http://www.reifen.com/rims/search.do?nextS...;x=644&y=21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Jir-ka: určitě super, akorát mi u oIIrs nejde bílá a obvzlášť nechápu proč tam mají u rs zelenou a jakousi rádoby červenou btw. nevšim jsem si, že to tam jde nějak změnit. Kdyby šlo, tak dej vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Jir-ka: určitě super, akorát mi u oIIrs nejde bílá a obvzlášť nechápu proč tam mají u rs zelenou a jakousi rádoby červenou btw. nevšim jsem si, že to tam jde nějak změnit. Kdyby šlo, tak dej vědět Tak na tom servru to bohužel změnit nejde. Jedině, že by jsi do snímku nasadil vybraná kola a celý snímek přetáhl do nějakého programu na úpravu fotek. Potom by jsi mohl změnit barvu karoserie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 neříkej mi, že 18" budou vypadat blbě? Necetl jsem cele vlakno az do konce, ale tyhle ma bracha na P307, myslim, ze v 18" a vypadaji dobre Ma vsak tmave auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Co myslíte na tyhle kola? Pořád nevím jestli 17 nebo 18"??? Ale nevim jak se tim popere ta moje 1.6FSI??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 A jeste tyhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 kully: hoď to sem i s autem...já jsem o nich uvažoval, ale byl jsem od nich odrazen, že prej opticky zmešují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Krejdy: jedině Rsw, ty níže položené jsem nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Krejdy: jedině Rsw, ty níže položené jsem nic moc Chtělo by to posoudit na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 kully: hoď to sem i s autem...já jsem o nich uvažoval, ale byl jsem od nich odrazen, že prej opticky zmešují Tak myslim, ze to nejsou 18", ale 17". Ma je na leto, takze ted nejsou na aute. Nejsou vlastne ani original OZ, ale replika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Krejdy: jedině Rsw, ty níže položené jsem nic moc Asi pujdu do tehlech v 17". Myslite ze budou opticky zvetsiovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 (editace) Tohle taky není špatný matroš Editováno: 17. Únor 2009, autor: Alexas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Pro Krejdy : Vidím, že máme vybrána stejná kola pro letošní sezónu Vybíráš některý z těchto rozměrů : 17x7,5 černá + leštění 5x112 ET35, nebo 17x7,5" černá + leštění 5x112 ET42 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Napodobenina barracud ale určitě levnější varianta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Co je lepší použít na OII ? 7.5x17 ET 35, nebo 7.5x17 ET 42 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 No to by mě taky zajímalo jaky ET aby to s ET35 neskrtalo??? Kdyz pak naložím auto... Kde je budeš kupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 http://elektrony.cz/?&volba=ElKonfig&a...Octavia%20II%20[5/112]&velikost=17&typ=typ%201Z%20Liftback Podle tyhle stranky by kola s rozmery 7.5x17 ET 35 skrtat mely??? Ale tezko rict jak to bude ve skutečnosti???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 No takže zvolím asi ET 42, bude to jistější. Jinak je budu objednávat asi tady http://www.tuningshop.cz/lita-kola-rsw-146...rna-lesteni.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.