lubinob Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Dík za odkaz Chadwicku Tuším si kúpim tieto, len stále nie som rozhodnutý či 17 alebo 16... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Takhle vypadaj 17" na RSu. Foceno mobilem takze nic moc kvalita... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 (editace) Tak dneska jsem si je objednal 17" ET 42 ( teda ty co jsem si vybral já ) Editováno: 20. Únor 2009, autor: Chadwick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Dííky Krejdy... Uvidím za koľko za mi podarí zohnať 17tky pneu, 16tky Bridgestony čo boli origo na aute mám v garáži, tak preto to rozhodovanie medzi 16 a 17, keby ich nemám tak beiem jednoznačne 17tky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Tohle taky není špatný matroš Tak tyhle se mi hodně líbí Alexi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Tak dneska jsem si je objednal 17" ET 42 ( teda ty co jsem si vybral já ) A uz ti napsali kdy ti je dodaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 V patek prisel email, ze uz to zpracovavaji, takze uvidime. Uz jsem od nich v minulosti neco objednaval na predchozi auto a vzdy vse v poradku a rychle dodano, tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Tak tyhle se mi hodně líbí Alexi Asi máme podobný vkus, co Bohužel jsou hodně drahý, snad desítku za jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 V patek prisel email, ze uz to zpracovavaji, takze uvidime. Uz jsem od nich v minulosti neco objednaval na predchozi auto a vzdy vse v poradku a rychle dodano, tak uvidime. Tak dej potom vedet az ti prijdou ja totiz porad vaham mezi 17" a 18"... :wacko: :wacko: :unsure: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 (editace) Tak dneska dorazila smska že kola byla odeslána, tak jsme zvědavý. Jak dorazí, hodím sem foto. Editováno: 24. Únor 2009, autor: Chadwick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Tak tomu rikam rychlost, už máš pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 (editace) Jo jo. V garáži už čekají 4 kousky Dunlop 225/45 ZR17. Jinak rychlost to je, protože jsem je objednával v pátek navečer, takže de fakto po pracovní době, takže jako bych to objednával v pondělí ráno a dneska už dorazila zpráva o odeslání. Editováno: 24. Únor 2009, autor: Chadwick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Tak sem pak hned hod foto jsem na ne zvedavej ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Takže kola jsou už na poště. Večer hodím doufám foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 JJ určitě hod... Hlavne me zajima jak budou vypadat obute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Takže pár fotek jak vypadají ve skutečnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 pekné :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Jsou super, jeste jak budou vypadat na aute... Ale myslim si ze budou taky dobry, nechces to zitra vyzkouset??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 (editace) Počkej do jara Editováno: 25. Únor 2009, autor: Chadwick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Mě se moc nelíbí, resp. já bych si je na auto nedal, ale hlavní je, že se líbí Tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) Přesně tak. Každému se líbí něco jiného. Viděl jsem právě tohle barevné provedení kol v souvislosti s mou barvou auta a tmavší skla ( než sériově ) a právě to vypadalo hezky. Odlišně zkrátka od ostatních. Až bude uděláno vše jak má, i se skly, tak dám finální foto Editováno: 26. Únor 2009, autor: Chadwick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 JJ, jsem zvědavej. Taky chci stříkat an letošní sezónu kola, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) Stačí Krejdy ? Editováno: 26. Únor 2009, autor: Chadwick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Takže pár fotek jak vypadají ve skutečnosti. Fotka cislo 5. nepoznam z te fotky gramaz ale nedali ti tam toho zavazi nejak moc na to ze je to novej disk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 (editace) To se pozná až to nasadím, jestli to daly správně, jestli nebudou házet. Ale jezdím do jednoho pneuservisu už několik let a vždy naprostá spokojenost. Ale pamatuji si, že na předchozí oktávce jsem měl nové Borbety a nich nové pneu a tam těch závaží bylo taky víc. Ale jak říkám, na ten pneuservis byl vždy spoleh a kola od nich vyvážená nikdy neházela. Editováno: 27. Únor 2009, autor: Chadwick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.