kali Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 zacla se mi rosvecet zluta kontrolka ABS vcetne cervene kontrolky brzd pipa to brzdy jsou ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 A brzdove svetla Ti svietia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 (editace) Chtělo by to na vag. Pokud by byl spínač brzdovýho pedálu tak by svítila kontrolka elektroniky motoru ne?. Editováno: 26. Prosinec 2008, autor: obrbaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kali Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 A brzdove svetla Ti svietia? ano brzdova svetla sviti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 1.Malo brzdovej kvapaliny ;). 2.Zavzdusnene ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kali Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 1.Malo brzdovej kvapaliny ;). 2.Zavzdusnene ABS. kapalina ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 zavzdušnění myslím ABS nepozná (nesetkal jsem se s tím) když je málo brzdovky svítí jen ručka vypadá to na čidlo na některym kole chce to na VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreamer_ Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 (editace) ... mala by to byť porucha EBV a/alebo ABS ... Upozornìní: V øídicí jednotce jsou funkce ABS a EBV z bezpeènostních dùvodù provedeny oddìlenì. Pøi poru¹e té èásti øídicí jednotky, která zaji¹»uje èinnost ABS, zùstává EBV stále funkèní a obrácenì. Øidiè je o pøípadném výpadku regulace EBV informován pomocí kontrolky ABS, která svítí spolu s kontrolkou ruèní brzdy/hladiny brzdové kapaliny. Výpadek ABS a EBV. Je potøeba poèítat s pozm ìnìnými brzdnými vlastnostmi (brzdný tlak na zadn ích kolech ji¾ není regulov án). Editováno: 26. Prosinec 2008, autor: Dreamer_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 zacla se mi rosvecet zluta kontrolka ABS vcetne cervene kontrolky brzd pipa to brzdy jsou ok mě se stalo to samé... tedy kromě kontrolky brzd svítilo jen ABS výměna čidla u předního kola a vše OK nové čidlo cca 510,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kali Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 ... mala by to byť porucha EBV a/alebo ABS ...Upozornìní: V øídicí jednotce jsou funkce ABS a EBV z bezpeènostních dùvodù provedeny oddìlenì. Pøi poru¹e té èásti øídicí jednotky, která zaji¹»uje èinnost ABS, zùstává EBV stále funkèní a obrácenì. Øidiè je o pøípadném výpadku regulace EBV informován pomocí kontrolky ABS, která svítí spolu s kontrolkou ruèní brzdy/hladiny brzdové kapaliny. Výpadek ABS a EBV. Je potøeba poèítat s pozm ìnìnými brzdnými vlastnostmi (brzdný tlak na zadn ích kolech ji¾ není regulov án). take jsem zjistil schorelou pojistku ABS na pojistkove skrini co je na baterce po vymene te pojistky stale stejny problem nemohlo tedy odejit rele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 není relé možná to budechtít VAGem zkontrolovat co se děje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 zacla se mi rosvecet zluta kontrolka ABS vcetne cervene kontrolky brzd pipa to brzdy jsou ok píchněte to s někým na VAG a uvidíš... zkus jestli ti ABS vůbec funguje rozjeď to a vší silou na to šlápni... NĚKDE NA NĚJAKÉM OPUŠTĚNÉM MÍSTĚ!! JESTLI BUDEŠ PÁLIT GUMY TAK JE TO NA VÝMĚNU ČIDLA ABS!!! VAG ukáže u kterého kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kali Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 píchněte to s někým na VAG a uvidíš... zkus jestli ti ABS vůbec funguje rozjeď to a vší silou na to šlápni... NĚKDE NA NĚJAKÉM OPUŠTĚNÉM MÍSTĚ!! JESTLI BUDEŠ PÁLIT GUMY TAK JE TO NA VÝMĚNU ČIDLA ABS!!! VAG ukáže u kterého kola ABS jsem vyskousel a nejde takze teda VAG a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 přesně tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agino Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 ako to dopadlo? tiež mi teraz začala svietiť kontrolka. Hotový Vianočný stromček. A to je po Vianociach ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekseli Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ABS kontrolka svítí neustále, VAG nenachází žádnou chybu....vyzkoušeno ve dvou servisech....tak už nevím, čím to může být. VAG jen ukázal, že všechna čidla dávají info o rychlosti při jízdě. Poradí někdo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homer Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Vcera mi zjistil mechanik na vagu spatny cidlo ABS na ridicove kole. Kdyz jsem se ho ptal co za to tak rikal,ze ma nejlevnejsi material v okoli a,ze prijde na 1000kc. A ted tady ctu,ze jste ho nekdo koupil za 510kc!! Copak to je za obchudek?? A jeste prosim o radu jak to cidlo vymenit?? Je nekde postup jak na to?? ten mechos z toho delal strasnou dedektivku tak chci vedet jestli to zvladnu sam??!!Diky za kazdou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Marakseli: odkud jsi ??? nějak se mi nechce věřit že svítí a nepíše chybu. co ostatní jednotky třeba budíky ? žádná chyba ? Homer: většinou čidlo nejde vytáhnout, většinou se nakonec musí odvrtat. přístup k čidlu není nejhorší ale na vytahování (odvrtání když nejde ) to není taky nic moc. podle mě když to pude dobře tak hodina určitě když to nepude 2-3 hodiny se s tím bude drbat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Tak mi taky začala svítit kontrolka ABS, po nastartování chvilku svítí, po chvíli zhasne, pak se zase rozsvítí. Zjištěno malým testíkem že ABS snad jde. Nechávám to na později a doufám, že jen čidlo bez komplikací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Mě se tohle stalo taky a měl jsem jen zanesené čidla od abs sněhem auto svítilo jako vánoční stromeček po vyčiětění vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Mě to dělá taky, někdy ABS svítí a pak zhasne.....kde najdu to čidlo abych ho mohl pročistit, podle diagnostiky je to čidlo vepředu u řidiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homer Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Fuj,fuj,fuj!!!To jsem si oddychl!! Mam po problemech,alespon doufam,ze to bylo zas.....y snehem,pac mi kontrolka zhasla a vse je OK!! Ale vsem diky za rady!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie_21 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Zdravím všechny! Mám ten samý problém. Svítí žlutá ABS a červená bliká. Při rozjezdu se ozve i zvukový signál. Ve škodováckým servisu mi po diagnostice oznámili, že čidla i řídící jednotka jsou v pořádku, a že chyba bude v napájení. (?) Jsem objednán příští týden a opravu, ale pokud znáte někdo řešení, prosím dejte vědět. Jo a prosím, jestli někdo máte solidní odkazy na schemata octavie... Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 může to být i napájení bez výpisu chyb z ABS, palubních přístroju, motorové jednotky ti nikdo nemůže urřit jednu konkrétní příčinu z mnoha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Vcera mi zjistil mechanik na vagu spatny cidlo ABS na ridicove kole. Kdyz jsem se ho ptal co za to tak rikal,ze ma nejlevnejsi material v okoli a,ze prijde na 1000kc. A ted tady ctu,ze jste ho nekdo koupil za 510kc!! Copak to je za obchudek?? A jeste prosim o radu jak to cidlo vymenit?? Je nekde postup jak na to?? ten mechos z toho delal strasnou dedektivku tak chci vedet jestli to zvladnu sam??!!Diky za kazdou radu. jinak budeš-li mít příšte ten samý problém tak čidlo a další najdeš na http://www.autodilykrc.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.