Václav Š. Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Ahoj, mám takový problém s Feldou. Není to nic vážného, ale je to čím dál horší a hodně otravné. Při jízdě často hodně nahlas rezonuje výfuk. Je to především při rozjezdech či jízdě po městě. A hlavně je to čím dál hlasitější. Jde to odněkud zezadu. Myslím, že asi ťuká do zadní nápravy (viz obrázky), je tam mezi ním a tou nápravou velmi málo místa. Takže bych potřeboval poradit, jak to spravit. Myslel jsem třeba mezi ty dva díly něco dát na utlumení, ale nenapadá mě co. Co myslíte? Moc dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fritol Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 neklepe ti tam ten uhnilej krit plechovej ? co je nad tim Vyfukem ? Oplove na to trpeji ze uhnije okolo sroubu a je tam volne a boucha do vyfuku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Hm, to nevím. Ono je tam taky pěkně blbě vidět, když to auto není zvedlý. Podívám se na to až budu u auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Tak na ten kryt to nevypadá. Když jsem na to koukal z boku, tak mezi tím výfukovým potrubím a tou nápravou je asi tak 3 mm prostoru. A ten výfuk se mi zdál takovej jakoby omlácenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Může být buď unavený nebo prasklý závěs výfuku a tím ti to celé popadne níž a bouchá. Vyměň gumové závěsy co na nich visí výfuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 A dala by se zvládnout výměna těch závěsů doma bez toho, aby se auto muselo zvedat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Jsou to pozice 9, 11 a 21. 21 je vidět na tvé fotce . Ten vypadá že je ok. Výměna pokud ne na zvedáku , tak alespoň nadzvednou levou stranu vozu a vleže vyměnit. Práce na zvedáku je daleko komfortnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 29. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Moc děkuju za obrázek. Tak jestli ten obrázek dobře chápu, tak ta 11 je tam dvakrát? Píšou dva kusy. Zajímalo by mě, kde je ten druhý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Ten druhý je číslo 21 - viz tvoje foto. Doporučuji vyměnit oba. Doma to vyměníš v pohodě. Třeba i celý výfuk. Ale nevím proč s tím výfukem nezakvedláš a hned uvidíš, kde to bouchá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 29. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 To je právě to, já s tím kvedlám a ono se nic neozývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 29. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Na obrázku je (spíš měl by být) závěs č. 11. Nový má vypadat takto nebo je ten můj roztrhlý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Máš ho roztrhlej. Vyměn ho a bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 29. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Myslel jsem si to. Zítra jdu koupit novej závěs. Už se těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Na obrázku je (spíš měl by být) závěs č. 11. Nový má vypadat takto nebo je ten můj roztrhlý? NO to je ono Je roztržený a je to ta pozice 11 dle Etky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 (editace) Takže pozice 11 je vyměněná, ale když jsem chtěl měnit pozici 21, tak jsem zjistil, že ten závěs je trošku jinej. A já koupil oba závěsy stejný (viz obrázek), takže musím koupit ještě tu 21. Ale hlavní je, že výfuk konečně neklepe. Zvedlo se to docela dost, ale jsem zvědavej, jak dlouho ten nový závěs vydrží, protože je hooodně protáhlej. Co nejdřív koupím ještě ten zadní. EDIT: Ještě moc prosím o číslo toho zadního závěsu (pozice 21), na tom obrázku není vidět. Dík. Editováno: 30. Prosinec 2008, autor: Václav Š. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 21 lůžko pryžové 6U0 253 147 spíš než 21 (ta je vidět na tvé fotce celkem v pořádku ) bys měl vyměnmit asi pozici 9 závěs pružný 191 252 147 B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 31. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 No ona ta 9 vypadá hodně dobře, ale asi je fakt, že se kvůli prasklý 11 prověsila. Ta 21 při bližším prozkoumání je už taky trochu naprasklá. Díky za čísla dílů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.