Marek Titl Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Zdarec, mam problém. Za pomoci střešního boxu se mi podařilo ulomit vršek antény, takžé má teď bídný příjem. V servise mi řekli , že se nedá koupit pouze nový prut, ale musí se sundat strop a vše vyměnit.... Nevíte kde koupit novej prut antény . (Jde o OCT. II, takže je tam ta sklápěcí, ale vyndat jde) Díky moc za radu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 vrakoviště, mě stála 200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 vrakoviště, mě stála 200,- www.titancar.cz - super jednání, můžu doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Titl Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 vrakoviště, mě stála 200,- to mě nenapadlo, Díkys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 A třeba taky tady www.stualarm.cz . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Jasny, ale pozor na neorigo. To pak radio pise chybu, ze nema pripojenou antenu, protoze ma jinej odpor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 To je zajímavý postřeh. To jsem nevěděl. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Mám doma, je sice z fabky, když tak napiš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 http://cm.aukro.cz/item516634504_antenni_p...ny.html#gallery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Máte někdo zkušenosti jak vyndat resp. vyměnit "sklápěcí prut" antény ?? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 A ten prut jde měnit jo ? Já myslel že jde měnit jen ten ve starých anténách. Myslel jsem že tenhle se dá jen vyšroubovat, sklopit třeba do myčky a toť vše. Proti zlodějíčkům dobrý, tak jde měnit ? No sám nevím ptám se - do garáže se mi teď o půlnoci nechce i když to mám 10 metrů po chodbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Někde se tady o tom psalo. Prý se musí povolit a pak pod určitým úhlem vyrvat. Jde to prý hodně těžko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 jj, povolit na maximum a tahat ven a sklápět nebo zvedat, v určitém místě to tak drdne, tak potáhnout pořádně a je venku. Na konci šroubení je taková kulička, která je v pouzdru, tak se musí vyškubnout, ale jde to fakt těžko, hkĺavně se toho nebát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 OK, jdu to zkusit tak doufám že nevyškubnu půlku střechy ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Pak dej vědět jak jsi dopad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Dík Woody za návod. Anténa je venku, jen se nebát tahat !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kooudy Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 jj, povolit na maximum a tahat ven a sklápět nebo zvedat, v určitém místě to tak drdne, tak potáhnout pořádně a je venku. Na konci šroubení je taková kulička, která je v pouzdru, tak se musí vyškubnout, ale jde to fakt těžko, hkĺavně se toho nebát Díky za upozornění, našel jsem to a taky to zkusím. I když to budu trhat s těžkým srdcem......! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Jj,ty sklápěcí antény(pruty) jdou v pohodě vyndat......Já to teda dělal všehovšudy asi tak 4x,ale vždy to šlo jednoduše......Já to dělal tak že jsem ten prut vyšrouboval až kam to šlo než se začal protáčet,po té jsem ho jakoby zamáčknul až to cvaklo a zas jsem začal šroubovat a prut vylez ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.