Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
mno uvidíme, snad jo :) nevíte někdo, z čeho se počítá mateřská? :)

prvních pár měsíců to jde - bere se to z platu na kterým končila a pak je to jen sociální dávka takže na .... Prostě se budeš muset smekat ;)

Vloženo
mě čeká zejtra rozborka a zborka skříně a postele :D tu skříň sem sestavoval asi před 3týdny lol aspoň v tom budu mít praxi :smich:

v pohode nekde se potkame :) ani o tom nebudem vedet :)

Vloženo (editace)
mě čeká zejtra rozborka a zborka skříně a postele :D tu skříň sem sestavoval asi před 3týdny lol aspoň v tom budu mít praxi :smich:

Jakto ? :D ... neco prestavujes ? ...

Minuly tyden jsem delal satni vestavenou skrin se zrcadlovyma posuvnyma dverma z jednoho nabytkoveho shopu ... a reknu ti ,ty nervy ,..jeste kdyz ti prijde pomoct nekdo kdo o tom prd vi ...

Nerikam,ze jsem nejakej mistr v oboru,ale jeste jsem nevidel aby nekdo zaklepaval samořezku kladivem nebo šrouboval do desky šroubek ručně..,,uff

Spidi ,,plne souhlasim a vim o cem mluvis.,,

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo

Spidi: mě o tom povídej.. :) ale teď už aspoň vím důvod, proč byla a je pořád protivná :)

Jery: stěhuju se ;) A tu skříň sem vyžebral od mamky, že si ji dám do pokoje, ale to sem ještě netušil, že si budu muset hledat vlastní bydlení, jelikož budu taťka :D

Vloženo
Jery: stěhuju se ;) A tu skříň sem vyžebral od mamky, že si ji dám do pokoje, ale to sem ještě netušil, že si budu muset hledat vlastní bydlení, jelikož budu taťka :D

Jo táák ,, tak to gratulace !!! :) ...

Vloženo
Dakie: též velká gratulace !!! To mě se stát nemůže...

Ta prava se vzdycky najde... :) ... a jednou nas budou na srazy vozit nase decka .)

Taky jsem planoval,hledal bydleni ... koukal na vybaveni a ruzny zalezitosti no a ted se na to muzu vykaslat ... uz tri tydny si to bejvalka straduje po svete s mym taky byvalym kamosem ,,takze pecka ... Zivot je svine.,,

Vloženo

To já jsem pro změnu obětí milostného propletence, každej normální by se na to buď vysral nebo si to hodil, prostě psycho a podrobnosti po mě nechtějte.

Vloženo

ty vole po dlouhe době čest v šest v hospodě :D

kurva čekal bych na cestě cokoli, ale že se na mě v ostravě vyřítí octávica SPEEDYho_TUNINGa tak to jsem nežral lol lol starší členové znaji ;)

Vloženo
ty vole po dlouhe době čest v šest v hospodě :D

kurva čekal bych na cestě cokoli, ale že se na mě v ostravě vyřítí octávica SPEEDYho_TUNINGa tak to jsem nežral lol lol starší členové znaji ;)

Zdar Badýno, příšel opět od orloje ??? lol

Woe Mirečkova modrá jebka od Teplic až v Ostravě ? :help:

Vloženo (editace)
Ale ono to stále trvá a čas jen plyne...

J ,,tak to je napytel ... :(

Ovi - jasny :)

... prave mi volali z minule prace :D ,ze prisel nejaky pan pro policku , po roce a pul si vzpomnel,ze jsem mu ji delal ,jéj., :) Ale policka nikde,takze dalsi prace .)..kdyz se dari tak se dari

Bady a Romariooo ! ..zdravím :)

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Zdar Badýno, příšel opět od orloje ??? lol

Woe Mirečkova modrá jebka od Teplic až v Ostravě ? :help:

na orloj už seru, maj tam hroznou zimu a japonce lol těch mám plnou řit, lidi to máte vidět, jak ti kokoti žlutí z Hyuindaja v pátek a sobotu okupujou stodolní :D :D

jojo přesně ta okta je ted na ostravské "scéně", šmarja a takovej kolik v tom, ještě ted se řežu, hrozně mě to pohledem nandal :D :D :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...