Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Standis: ...a hotovo???

Dobrej kamarádi, tak jsem si to tu pročetl pár stránek zpět a koukám co se to tu řeší...

No aspoň nejsme jedinej kraj kde napadl sníh, docela mě to nas....lo protože jsem si včera auto pěkně umyl a hned ráno to bylo k ničemu páč jsem musel jet na oběd k rodičům a hned je výsledek na nic..No aspoň jsem si musel zlepšit náladu a koupil jsem si na úklid nový vysavač..Tak se do toho asi pustím..Jen tam mimochodem,jak často uklízíte v autě vy?

čus Spidi. jak je??

Chvílu jsem se vrtal v koktě a jináč vcelku nic, jen su nasranej, že tu zase napadl hektar toho bílýho humusu... :feve:

jak často uklízím v autě? podle nálady a tak...v zimě max cca 1x do měsíce, páč se mi nechce byt venku dlouho...v létě když je nálada a čas tak klidně 1x za týden až 14 dní

Standis: ...a hotovo???

jen musím dokoupit plasty za sedačkama. co jsem koupil, tam nejdou. jinak komplet hotovo

Dobrej kamarádi, tak jsem si to tu pročetl pár stránek zpět a koukám co se to tu řeší...

No aspoň nejsme jedinej kraj kde napadl sníh, docela mě to nas....lo protože jsem si včera auto pěkně umyl a hned ráno to bylo k ničemu páč jsem musel jet na oběd k rodičům a hned je výsledek na nic..No aspoň jsem si musel zlepšit náladu a koupil jsem si na úklid nový vysavač..Tak se do toho asi pustím..Jen tam mimochodem,jak často uklízíte v autě vy?

Ahoj, tady moc sněhu není, ale jak je nasolíno, chytá se všechno na auto

Chvílu jsem se vrtal v koktě a jináč vcelku nic, jen su nasranej, že tu zase napadl hektar toho bílýho humusu... :feve:

to ti závidím, mě by se tak líbilo kdyby tady taky napadl hektar sněhu :)

No já bych raděj suchý silnice... ;)

Tak to by jsem ti nejraději nějakej poslal

jj, suchý silnice, letní gumy a aspoň 15 stupnu nad nulou

Tak to by jsem ti nejraději nějakej poslal

to můžeš, budu rád

min 15 a holky v bikinách,co?

To zní dobře... ;)

min 15 a holky v bikinách,co?

To zní ještě líp... ;)

holky v bikinách

jj, ale díky bohu jsem ted ve stádiu že žádnou novou nehledám, takže by mi ty suchý silnice ted stacily:)

Upraveno od lukyssek

jj, ale díky bohu jsem ted ve stádiu že žádnou novou nehledám, takže by mi ty suchý silnice ted stacily:)

jo, to říkáš teď a až by jsi nějakou viděl, hned by jsi změnil názor

Tak to jsme na tom stejně...

Standis: ...máš pravdu :prc: ale stejnak žádou nechci jinou...

Upraveno od lukyssek

Tady jsou teda naštěstí silnice už porostále,ale stejně je všechno mokrý a auto je zase až po střechu zasraný...z toho mi asi jebne..

Vy kdo myjete auto vapkou,co tam dáváte za prostředek aby kvalitně umyl a napěnil...na youtube jsme našel nějaký odkazy ale tahle se mi nikdy s vapkou nepovedlo a nevím čím to je jestli přípravkem či vapkou..zde je odkaz co mám na mysli :

Spidi,Luky:život bez ženskejch je nuda a s nima je to zase hrůza, tak ono si vůbec nevybereš :D

Upraveno od Standis

Tady jsou teda naštěstí silnice už porostále,ale stejně je všechno mokrý a auto je zase až po střechu zasraný...z toho mi asi jebne..

Vy kdo myjete auto vapkou,co tam dáváte za prostředek aby kvalitně umyl a napěnil...na youtube jsme našel nějaký odkazy ale tahle se mi nikdy s vapkou nepovedlo a nevím čím to je jestli přípravkem či vapkou..zde je odkaz co mám na mysli :

Teď v zimě wapkuju jen čistou vlažnou vodou, abych umyl tu největší špínu a hlavně sůl, jinak přidávám normální šampon s voskem od Sonaxu a velká spokojenost... ;)

Standis: tak to je pravda na 100%

tak tam asi používají rovnou nějakou pěnu, kterou stříkají na auto

Spidi,Luky:život bez ženskejch je nuda a s nima je to zase hrůza, tak ono si vůbec nevybereš :D

Je to psycho... :feve:

tak Ml.Boleslav hlasi chumelenici... :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.