Únor 1, 200916 r V Roudnici nad Labem též sněží... Spidi jakej šampon od sonaxu...používám pouze sonax tak jen jestli nemáš ověřený nějaký jiný...Jinak SONAX je best kosmetika co znám
Únor 1, 200916 r V Roudnici nad Labem též sněží...Spidi jakej šampon od sonaxu...používám pouze sonax tak jen jestli nemáš ověřený nějaký jiný...Jinak SONAX je best kosmetika co znám Koncentrát v bílé půllitrovce s červenou měrkou vespod...
Únor 1, 200916 r Jo jo tak to máme stejnej tenhle mám do vapky a na ruční domytí mám ten modrej extreme
Únor 1, 200916 r Jo jo tak to máme stejnej tenhle mám do vapky a na ruční domytí mám ten modrej extreme Tak to máme stejnej vkus...
Únor 1, 200916 r Tak to máme stejnej vkus... Jo to asi jo, už se těším na to až bude teplo a bude se to dát pořádně do lesku...mám už i ten černej karnaubskej vosk tak jsem na to zvědavej...
Únor 1, 200916 r Kurňa tady chumelí,to je hnus.Takhle v tom sněhu moje nový vozidlo nevinikne .Budu mít stejnou barvu
Únor 1, 200916 r Čao Spidi,tak jaká?Koukám podle podpisu že už je snad trochu líp Jj, smajl v podpisu se trochu polepšil...
Únor 1, 200916 r Teda hosi...u nas nechumemeli,nesnezi a jen to taje :-( Jak tak ctu,budu asi take muset koupit ten Sonax
Únor 1, 200916 r Přijemný podvečer pánové ,Maroši tak v Havířově mrzne teť jsem byl se psem jo a máš u mě ty blinkry do blatníků a sonax nekupuj kup RUM.
Únor 1, 200916 r Miro....mom,letim kouknout na teplomer.....ale jak jsem byl venku kolem poledne tak to talo.... Rum..... jedine s colou Jsou to origose,jo ? Tak jsem slysel ze v nedeli ve 14 nul nul.
Únor 1, 200916 r Tak hlasim minus 3 ,takze trosku mrazu tu je...omlouvam se za mylne info v predchozim vstupu
Únor 1, 200916 r Miro....mom,letim kouknout na teplomer.....ale jak jsem byl venku kolem poledne tak to talo....Rum..... jedine s colou Jsou to origose,jo ? Tak jsem slysel ze v nedeli ve 14 nul nul. Jj tak v neděli ti je vezmu na café srazík.
Únor 1, 200916 r Autor Koukám že jsou snad všichni zničeni po weekendu !!! Teda kromě mě - to byl pracovní týden po dovolený
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.