Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak já sice vlastním polovinu rodinného domu, ale ještě nějakých 6 let v něm bude bydlet fotr.. když sem za ním přišel, že čekám rodinu a slušně sem ho poprosil, jestli by se odstěhoval k babičce - tam se bydlet dá! tak mě poslal do... tak sem to musel řešit nájmem. mám ještě možnost fotra soudně vyhodit, protože má nájemní smlouvu a neplatí nájem - ale to už bych s ním do smrti nepromluvil... nač si dělat zle, ono na něj jednou dojde žejo :)

Vloženo
no právě pohledz na to můžou bejt růyný a varianty v podstatě dvě, když nemáš prachy.

vezmu hypo a 30 let splácím. můžu leda prd, pak přijdou děti, nemáš prachy tuplem, pokud není těžkej sponzoring od rodičů, přijdeš o práci a jsi v loji, nemáš na zaplacení.

Když tu hypo nemáš, tak z toho pronajmutýho bytu odejdeš a jdeš jinam (rodiče, jinej menší podnájem...)

Po 30 letech čili skoro v 60 ti začneš pomalu umírat s pocitem toho, že jsi ve vlastním :D a co z toho.

nevím hypo bych si v životě nevzal. Spíš mám štěstí, že doma je vlastní byt a novej dům (bez koruny půjčky nebo hypo).

je to o tom, ze to mas doma, kdyby jsi to doma nemel tak to resit musis. Druha vec je takova, jaky chce mit clovek zivotni standard. Nekomu staci byt, jiny chce stavet.

Vloženo
Hoj jery ;) už sem přestěhovanej, mrkni o pár stránek dále - dával jsem sem fotky bytečku ;)

:) ...no tak to je parada ! ..moc hezky :palec2:

A oto,ze nemas vanu ti zachvili ani neprijde ,,sprchac je dobra vec :) ... Tak at' Vám to bydlí .)

Vloženo
nevím hypo bych si v životě nevzal. Spíš mám štěstí, že doma je vlastní byt a novej dům (bez koruny půjčky nebo hypo).

No a kdybys nemel, co by Ti zbylo jineho, nez si vzit hypo ?

Vloženo
:) ...no tak to je parada ! ..moc hezky :palec2:

A oto,ze nemas vanu ti zachvili ani neprijde ,,sprchac je dobra vec :) ... Tak at' Vám to bydlí .)

jj, v Plzni sem měl taky jen sprcháč a zvyknul sem si :) díky, snad to tam půjde - ještě chybí nějakej nábytek, ale to dokoupíme časem :)

Vloženo
no právě pohledz na to můžou bejt růyný a varianty v podstatě dvě, když nemáš prachy.

vezmu hypo a 30 let splácím. můžu leda prd, pak přijdou děti, nemáš prachy tuplem, pokud není těžkej sponzoring od rodičů, přijdeš o práci a jsi v loji, nemáš na zaplacení.

Když tu hypo nemáš, tak z toho pronajmutýho bytu odejdeš a jdeš jinam (rodiče, jinej menší podnájem...)

Po 30 letech čili skoro v 60 ti začneš pomalu umírat s pocitem toho, že jsi ve vlastním :D a co z toho.

jenže každej to štěstí nemá a 20 let čekat nebudu než našetřím 2míče na rekonstrukci. Naštěstí by neměl být problém i s dětmi to bez problémů utáhnout

Vloženo
jenže každej to štěstí nemá a 20 let čekat nebudu než našetřím 2míče na rekonstrukci. Naštěstí by neměl být problém i s dětmi to bez problémů utáhnout

deti stejne nechces lol

Vloženo
jj, v Plzni sem měl taky jen sprcháč a zvyknul sem si :) díky, snad to tam půjde - ještě chybí nějakej nábytek, ale to dokoupíme časem :)

jasný :)

Tak nabytek ,hlavni zpocatku ,kuchyn,postel ,televize ,stul a dve zidle ;) ... nic vic moc nepotrebujes .hh :)

Vloženo

stolek pod notes nepotřebujem - surfujem v posteli :smich: právě ještě potřebujem dokoupit sedačku, jídelní stůl a židle a šatní skříň.. tak nějak vybíráme kde co je, počítám že do víkendu to bude doma :)

Vloženo
stolek pod notes nepotřebujem - surfujem v posteli :smich: právě ještě potřebujem dokoupit sedačku, jídelní stůl a židle a šatní skříň.. tak nějak vybíráme kde co je, počítám že do víkendu to bude doma :)

Jojo to ja prave ted taky ... hezky notes oprenej o stehna ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...