Standis Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 koukám, že jedinej Bobik dodržuje zdravou výživu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Chlapče ty se zase posereš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 koukám, že jedinej Bobik dodržuje zdravou výživu nemá rozum, v pátek žral salát jak náš králík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 hosi me to neda - sledujte co se da koupit za 40ku-pred 3 lety jsem to daval za 100t pryc a prodal se skoro hned http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6914652 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 nemá rozum, v pátek žral salát jak náš králík :smich: meli v tom alespon rum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 hosi me to neda - sledujte co se da koupit za 40ku-pred 3 lety jsem to daval za 100t pryc a prodal se skoro hned http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6914652 no jo,je to vsechno hodne dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 hosi me to neda - sledujte co se da koupit za 40ku-pred 3 lety jsem to daval za 100t pryc a prodal se skoro hned http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6914652 teď už je to starý auto. 10 za ekologickou daň a pozink nevím jestli to vůbec mělo, pokud ne, tak to dlouho nevydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 :smich: meli v tom alespon rum? ty jíš salát s rumem???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 :smich: meli v tom alespon rum? ne, spoustu divných věcí - prý zelenina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ne, spoustu divných věcí - prý zelenina A balkánek navrch-fajnšmekr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ne, spoustu divných věcí - prý zelenina tak to je divny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 kua, tak te´d sem udělal asi osudovou chybu zapomněl jsem dopsat jedno číslo do dost důležitýho dokumentu, kterej slouží jako podklad pro výplaty snažím se to zvrátit, ale šéf mi nebere telefon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 tak to se snaz ho dovolat at z toho neco nemas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 kua, tak te´d sem udělal asi osudovou chybu zapomněl jsem dopsat jedno číslo do dost důležitýho dokumentu, kterej slouží jako podklad pro výplaty snažím se to zvrátit, ale šéf mi nebere telefon tak snad šéf pochopí, že všichni jsme lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 co rikate na toto - to neni zas tak v haji ne? http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6926878 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 jj nekteri sefove to pochopit nechtej :-(( jinak ja kureci na susenych svestkach a bramburek a salatek. vyborna zalezitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 nevim,do toho bych nesel.I ty Fordy se daj dneska sehnat za dobrej peniz.Tady s tim budes mit akorat srani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 co rikate na toto - to neni zas tak v haji ne?http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6926878 kdybych já kupoal Fokuse, tak jedině 5 dvířko. nelíbí se mi 3dvířka a ne 1.6, ta je celkem žravá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 jinak ja kureci na susenych svestkach a bramburek a salatek. vyborna zalezitost dobre ty!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 nevim,do toho bych nesel.I ty Fordy se daj dneska sehnat za dobrej peniz.Tady s tim budes mit akorat srani Jirko co teda bude za auticko ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 jinak ja kureci na susenych svestkach a bramburek a salatek. vyborna zalezitost koukám, že Vám tam vaří nějak líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Jirko co teda bude za auticko ?? jo to já nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 koukám, že Vám tam vaří nějak líp jak kdy pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 jo to já nevím ty voe tak nedelej tajnyho a rekni nam to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 jo to já nevím aby jsi nakonec nejezdil na kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.