Únor 3, 200916 r tak vem nejakou ridicku/ridice a nebo nebudes pit a nebo pojedes ozralej kdyz ja mam kamose jenom alkoholiky,takze prvni moznost pada.Druha moznost pada z duvodu alkoholismu u mě samotnýho no a třetí je snad jasná
Únor 3, 200916 r kdyz ja mam kamose jenom alkoholiky,takze prvni moznost pada.Druha moznost pada z duvodu alkoholismu u mě samotnýho no a třetí je snad jasná kuva jsme na to tady vsichni stejne
Únor 3, 200916 r Jasne ono je to jedno Jen tak Me to napadlo jestli neni nejaky ucastnik Hospody z PCE
Únor 3, 200916 r nene v hospe jsou vetsinou boleslavaci a pak par alkoholiku z prahy nebo co to je za vesnici :smich:
Únor 3, 200916 r nene v hospe jsou vetsinou boleslavaci a pak par alkoholiku z prahy nebo co to je za vesnici :smich: se mi zda ze si nejakej vomrsklej
Únor 3, 200916 r nene v hospe jsou vetsinou boleslavaci a pak par alkoholiku z prahy nebo co to je za vesnici :smich: tak to teda nevím, kde je tich alkoholiků víc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.