Únor 3, 200916 r paráááda měl bych dotaz na tu ledničku. Nedělá to bordel, když je to takhle v obýváku?
Únor 3, 200916 r Ne! Vůbec to nedělá kraval.Mám to na červené a na bílé vino současně a automaticky to řídi teplotu.Je fakt tichá a energergetická třída A což je hodně slušny co se týče spotřeby.
Únor 3, 200916 r Ne! Vůbec to nedělá kraval.Mám to na červené a na bílé vino současně a automaticky to řídi teplotu.Je fakt tichá a energergetická třída A což je hodně slušny co se týče spotřeby. já právě uvažuju pořídit si to do místnosti, kde spím. Jenže mě rozčiluje i tikání hodin
Únor 3, 200916 r Nee Bobii jeste jsem se musela fotit zboku pac zepredu jsem byla jak velka cerna koule
Únor 3, 200916 r Nee Bobii jeste jsem se musela fotit zboku pac zepredu jsem byla jak velka cerna koule To si teda budu muset koupit motorku, našetřit na kombinézu z klokana a až potom Tě budu moct vidět v pracovním ?
Únor 3, 200916 r Já myslím že by to šlo ale musel bys koupit přesně ten typ.Ale je fakt hodně stylová a pěkná.Vevnitř ji mužu rozvítit takovym přijemnym modrym světlem
Únor 3, 200916 r Tyvoe Rome to je vina ... :D U tebe by byla akcicka Kluci neznate dokument Baraka ??
Únor 3, 200916 r Máš pravdu-je to fakt skvělá věc.Dal jsem ty samé fotečky do myho vlákna a dvojkaři mi to taky pochválili
Únor 3, 200916 r Si k nam prijd koupit treba jenom tricko nebo ksiltofku Bobii To by nešlo , čepice nesnáším a mít psí tričko a nejezdit na motorce, bych byl za vola
Únor 3, 200916 r hosi tak to vypada ze mozna bych mel vecer cas... vy by jste zasli v MB nekdo? skoda ze uz tu neni Dakie... by asi sel... budem si na sebe muset dát číslo, páč bych fakt dneska šel..
Únor 3, 200916 r Máš pravdu-je to fakt skvělá věc.Dal jsem ty samé fotečky do myho vlákna a dvojkaři mi to taky pochválili je to i pěknej doplněk interiéru. Zatím mám v pokoji jen postel z bukového dřeva a skříň a tak nějak přemýšlím co dál Určitě chci sedací pytel www.sakypaky a lednice na víno jsem se bál kvůli hlučnosti. Máme v kuchyni samsunga s takovou tou émerickou dírou na chladnou vodu a to je krám hroznej, dělá to vyrvál.
Únor 3, 200916 r Tady máš odkaz:http://www.abc-elektro.cz/chladnicka-na-vi...-rw-13ebss.html paráda a cenu jem plus mínus počítal kolem deseti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.