Únor 3, 200916 r Bobi co bys neudelal pro moe krasny modry voci Modrýýýý ? Teď jsi mě dostala, nejsou hnědý
Únor 3, 200916 r Koupiš ji za 7 tisic...to chce pohlídat ceny a koupit ji v akci. přesně tak, když něco kupuju, tak pár dní hledám nejlepší cenu problém byl s nábytkem na míru, tak se lepší cena vygůglit nedá
Únor 3, 200916 r Modro-zeleny ale toe uz detail Jako malé děti jsme říkali: "Zelená a modrá, pro blázna je dobrá." Takže pro bláznovy modrozelené oči. A dyž já nevim
Únor 3, 200916 r Jako malé děti jsme říkali: "Zelená a modrá, pro blázna je dobrá." Takže pro bláznovy modrozelené oči. A dyž já nevim No tak neee no
Únor 3, 200916 r Kluci nepojedete ve čtvrtek nebo pátek z Prahy směr Olomouc? čtvrtek do Prahy, pak zase do MB
Únor 3, 200916 r Cus Bob tu bali holky a nikdo tady nekomunikuje .. :DNeznas dokument Baraka ?? tak to fakt neznam clovece
Únor 3, 200916 r Jsem myslel,ze Te letos dam v poctu prispevku a ono prd :smich: No vidíš to,musíš se víc snažit
Únor 3, 200916 r Jojo ja nemam fajne praci jako Ty celej den na foru ... :DMam skolu a povinnosti tak se dobře uč ať máš taky fajne práci
Únor 3, 200916 r Mame http://www.sidiusa.com/images/43Moorea_pink_m.jpg Ale je dámský, v tom bych se asi necejtil dobe čus Jirko, kolik ještě dnů ?
Únor 3, 200916 r Ale je dámský, v tom bych se asi necejtil dobe čus Jirko, kolik ještě dnů ? zdarec Bobajz,ještě pořád nevím
Únor 3, 200916 r Taky bych chtěl být celé dny na foru ale neni to moje nápln Parádní vinotéka Naš i si teď pořizovali do novýho baráku něco podobnýho,od Baumatiku.Je asi o něco větší a mají ji zabudovanou ve zdi,vypadá to hodně dobře
Únor 3, 200916 r to sou roky tréninku, kolikrát i 3OO deně bývalo Bobe 300denne ??? To vas asi nedam Ale tak co jeste mam dostcasu vid a az mne pribude doma moje auti :D Nejakej Junior
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.