Únor 4, 200916 r Ty wole! Neblázněte! Takovej slušnej kluk a chlastá??? napište mu někdo sms at hned sem dorazi.Mám na něj nějaky ty otázečky co se týče výroby v MB
Únor 4, 200916 r Ty wole! Neblázněte! Takovej slušnej kluk a chlastá??? napište mu někdo sms at hned sem dorazi.Mám na něj nějaky ty otázečky co se týče výroby v MB Kamaráde myslím,že ten už ti dneska neodpoví
Únor 4, 200916 r já si dnes vzal chlast domů,tak tady lehce popíjím Nápodobně, restaurace až zítra...
Únor 4, 200916 r Zdravíčko, ano pan Bobík s panem Ovidiem zašli pokecat do místní hospůdky kam jsem se na chvíli vtírnul a bylo to fajn, ale kluci ještě zůstali
Únor 4, 200916 r Zdravíčko, ano pan Bobík s panem Ovidiem zašli pokecat do místní hospůdky kam jsem se na chvíli vtírnul a bylo to fajn, ale kluci ještě zůstali a jak kucí při odchodu vypadali?
Únor 4, 200916 r Peto co ten Leonek ?? Tvuj ..mas 110kw Jo ?? jj, topsport, bude z toho mazlík když se zadaří
Únor 4, 200916 r jj, topsport, bude z toho mazlík když se zadaří Jeje .)Planujes nejaky upravy ?? Vzhled moturek ?? Vadi tot resit v Hospode ??
Únor 4, 200916 r Lubo, kde je ta krásná slečna? Čao Peťo, ta už spinká v postýlce, jen v černých tangách, přikrytá svojí černou hřívou...
Únor 4, 200916 r Jeje .)Planujes nejaky upravy ?? Vzhled moturek ?? Vadi tot resit v Hospode ?? zvenčí dostane jen kola, podvozek má, spíš pár úprav v interiéru, s motorem nic dělat nebude, takhle bohatě stačí
Únor 4, 200916 r Čao Peťo, ta už spinká v postýlce, jen v černých tangách, přikrytá svojí černou hřívou... foto, foto, foto
Únor 4, 200916 r Čao Peťo, ta už spinká v postýlce, jen v černých tangách, přikrytá svojí černou hřívou... fíííha a to tak klidně vysedáváš v hospodě?
Únor 4, 200916 r fíííha a to tak klidně vysedáváš v hospodě? vždyť psal, že spinká, možná tam mělo být znavená spinká
Únor 4, 200916 r zvenčí dostane jen kola, podvozek má, spíš pár úprav v interiéru, s motorem nic dělat nebude, takhle bohatě stačí Jasne to bude supeer No kola by to chtelo BBS RS a podvozek HaR hm ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.