Únor 4, 200916 r Petřiku: vím jak tatík vypadá protože dával fotečku do mého založeného vlákna. P.S a neřikej mi prosím Rome.Dík.Jsem Roman.
Únor 4, 200916 r Jasne to bude supeer No kola by to chtelo BBS RS a podvozek HaR hm ... podvozek má KW varianta 2 a kolečka se dneska přivezli AEZ v pořádném rozměru, dostanou vyleštěný límce a na jaře půjdou na auto
Únor 4, 200916 r Petřiku: vím jak tatík vypadá protože dával fotečku do mého založeného vlákna.P.S a neřikej mi prosím Rome.Dík.Jsem Roman. Ok Romane On tady byl ted nekdy na foru jio ?? :D Asi si udelam svuj ucet,a nafotim si tam modylky superbu Ale mit 0 prispevku a navic uz jsem tu znama firma
Únor 4, 200916 r podvozek má KW varianta 2 a kolečka se dneska přivezli AEZ v pořádném rozměru, dostanou vyleštěný límce a na jaře půjdou na auto Kw2 Supeer To bude pecka a kola jake ...
Únor 4, 200916 r Jj, vysedávám, ale už nééé dlouho... to je pochopitelné kdepak jsi to pořídil? Doufám, že jí vezmeš na besídku
Únor 4, 200916 r to je pochopitelné kdepak jsi to pořídil? Doufám, že jí vezmeš na besídku To jsem koupil v zahraničí... Besídka je ještě daleko...
Únor 4, 200916 r to je pochopitelné kdepak jsi to pořídil? Doufám, že jí vezmeš na besídku Vzít jí na besedu?No nevim nevim,jestli je to gut nápad
Únor 4, 200916 r To jsem koupil v zahraničí... Besídka je ještě daleko... máš ještě někde adresu na ten shop, že bych tam taky něco objednal daleko, ale já už se těším
Únor 4, 200916 r ses ptal jaký Ale myslel jsme rozmery a model nejlepsi foto :D Jak to jezdi to 110kW ?? Videl jsem par sprintu TopSporta na uk. foru a predek se mu skoro zvedal :D Mel teda cca 300PS v TDI ale jinak serie
Únor 4, 200916 r Vzít jí na besedu?No nevim nevim,jestli je to gut nápad určitě, ženský se tam taky dobře baví
Únor 4, 200916 r Petřik: podivejse do vlákna do Hospody OC Osobní fotečky lidiček na foru.Tvůj tatík je borec-dával tam svou fotku s přitelkyni.
Únor 4, 200916 r Ale myslel jsme rozmery a model nejlepsi foto :DJak to jezdi to 110kW ?? Videl jsem par sprintu TopSporta na uk. foru a predek se mu skoro zvedal :D Mel teda cca 300PS v TDI ale jinak serie jede to pěkně, šestikvalt je super, předek se tomu nezvedá. foto kol mám v druhým noťasu, rozměr akorát - 19"
Únor 4, 200916 r Petřik: podivejse do vlákna do Hospody OC Osobní fotečky lidiček na foru.Tvůj tatík je borec-dával tam svou fotku s přitelkyni. To bude mamka :D Co ma supa tak pritelkyne neni cas ani penize
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.