Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jakpak probehlo jednani ?

Koukam,zes nakonec nesel s klukama na bíra...,

relativně v poklidu, ještě s tím bude práce, ale dobře zaplacená takže pohoda

stavil jsem se za nima na hoďku na kafe protože se mi tam nechtělo pěšky

Vloženo
Ne to nemuzu mamka by zadrhla upravy na Superbu a mne zadrhla Sumavu se Supama :D

Ptz by neverila ze to je sraz Superbu ... :smich:

přeci by tě na zálety nebral sebou, bys byl za kazišuka takže toho bych se nebál ;)

Vloženo
Nevim nerozumet ja mit sladkych 16 :smich::smich::palec2:

Ja rozumeet jen KW2,BBS RS,HaR :) Dieselpower :_d

v tom případě bych řekl, že se někde stala chyba. V tvém věku se mi auta líbili, půjčoval sem si volant, ale děvčata mě zajmala rozhodně víc a vlastně stále zajímají :)

Vloženo
v tom případě bych řekl, že se někde stala chyba. V tvém věku se mi auta líbili, půjčoval sem si volant, ale děvčata mě zajmala rozhodně víc a vlastně stále zajímají :)

jojo,někde je asi něco špatně mladej

Vloženo

Chyba neni nikde :)

Neboj holky :) jsou na 1.miste :)

Hlavne ty z TC :smich:lol

Tatkoj jsem rikal o klice od superbu kdyz jsem mel doma jednu slecnu :) ze bych sel do garaze a nic :aggressive::feve:

Jsem sel do pokojiku no :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...