Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Dobrej večír Zdar Jero... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 To bude mamka :D Co ma supa tak pritelkyne neni cas ani penize tam psal že je to milenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 jede to pěkně, šestikvalt je super, předek se tomu nezvedá.foto kol mám v druhým noťasu, rozměr akorát - 19" Ale on 4x4 a vzdy jak byl start tak upa sel nahoru daval i Porsche Targu 4x4 turbo na 1. deseti metrech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 tam psal že je to milenka woe to neni mozny Mam ho bonznout mamce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 woe to neni mozny Mam ho bonznout mamce jojo,napraš ho,tohle se nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 jakpak probehlo jednani ?Koukam,zes nakonec nesel s klukama na bíra..., relativně v poklidu, ještě s tím bude práce, ale dobře zaplacená takže pohoda stavil jsem se za nima na hoďku na kafe protože se mi tam nechtělo pěšky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ještě jich moc není... tak jí utíkej vyfotit, tak jak si to líčil by to mohlo být zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ty wole! Neřikej nic nebo budeme mit všichni průser! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 jojo,napraš ho,tohle se nedělá Ne to nemuzu mamka by zadrhla upravy na Superbu a mne zadrhla Sumavu se Supama Ptz by neverila ze to je sraz Superbu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 jojo,napraš ho,tohle se nedělá Ale no tak, nevěra je adrenalinový sport, nic jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 tak jí utíkej vyfotit, tak jak si to líčil by to mohlo být zajímavý Ne ne, nic nebude, já sám se tím pokochám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 My chceme fotos,aspoň jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ne to nemuzu mamka by zadrhla upravy na Superbu a mne zadrhla Sumavu se Supama Ptz by neverila ze to je sraz Superbu ... přeci by tě na zálety nebral sebou, bys byl za kazišuka takže toho bych se nebál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ale no tak, nevěra je adrenalinový sport, nic jiného... defacto nezbývá než souhlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ne ne, nic nebude, já sám se tím pokochám... tak nějakou jinou, nebuď krkna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 přeci by tě na zálety nebral sebou, bys byl za kazišuka takže toho bych se nebál Nevim nerozumet ja mit sladkych 16 Ja rozumeet jen KW2,BBS RS,HaR Dieselpower :_d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Hmmm,Spiďák se šel asi kochat.Zklamal kluk jeden ušatej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Nevim nerozumet ja mit sladkych 16 Ja rozumeet jen KW2,BBS RS,HaR Dieselpower :_d v tom případě bych řekl, že se někde stala chyba. V tvém věku se mi auta líbili, půjčoval sem si volant, ale děvčata mě zajmala rozhodně víc a vlastně stále zajímají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Hmmm,Spiďák se šel asi kochat.Zklamal kluk jeden ušatej snasd ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 v tom případě bych řekl, že se někde stala chyba. V tvém věku se mi auta líbili, půjčoval sem si volant, ale děvčata mě zajmala rozhodně víc a vlastně stále zajímají jojo,někde je asi něco špatně mladej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ted tomu nerozumim...Spidi má v posteli nějakou kočku a nechce ji vyfotit,jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 snasd ne myslíš že šel fotit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 v tom případě bych řekl, že se někde stala chyba. V tvém věku se mi auta líbili, půjčoval sem si volant, ale děvčata mě zajmala rozhodně víc a vlastně stále zajímají Chyba neni nikde Neboj holky jsou na 1.miste Hlavne ty z TC Tatkoj jsem rikal o klice od superbu kdyz jsem mel doma jednu slecnu ze bych sel do garaze a nic Jsem sel do pokojiku no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ted tomu nerozumim...Spidi má v posteli nějakou kočku a nechce ji vyfotit,jo? podle obličeje velice luxusní koťátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 myslíš že šel fotit? no doufám, že hledá nějaké foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.