Únor 4, 200916 r To bude mamka :D Co ma supa tak pritelkyne neni cas ani penize tam psal že je to milenka
Únor 4, 200916 r jede to pěkně, šestikvalt je super, předek se tomu nezvedá.foto kol mám v druhým noťasu, rozměr akorát - 19" Ale on 4x4 a vzdy jak byl start tak upa sel nahoru daval i Porsche Targu 4x4 turbo na 1. deseti metrech
Únor 4, 200916 r jakpak probehlo jednani ?Koukam,zes nakonec nesel s klukama na bíra..., relativně v poklidu, ještě s tím bude práce, ale dobře zaplacená takže pohoda stavil jsem se za nima na hoďku na kafe protože se mi tam nechtělo pěšky
Únor 4, 200916 r Ještě jich moc není... tak jí utíkej vyfotit, tak jak si to líčil by to mohlo být zajímavý
Únor 4, 200916 r jojo,napraš ho,tohle se nedělá Ne to nemuzu mamka by zadrhla upravy na Superbu a mne zadrhla Sumavu se Supama Ptz by neverila ze to je sraz Superbu ...
Únor 4, 200916 r jojo,napraš ho,tohle se nedělá Ale no tak, nevěra je adrenalinový sport, nic jiného...
Únor 4, 200916 r tak jí utíkej vyfotit, tak jak si to líčil by to mohlo být zajímavý Ne ne, nic nebude, já sám se tím pokochám...
Únor 4, 200916 r Ne to nemuzu mamka by zadrhla upravy na Superbu a mne zadrhla Sumavu se Supama Ptz by neverila ze to je sraz Superbu ... přeci by tě na zálety nebral sebou, bys byl za kazišuka takže toho bych se nebál
Únor 4, 200916 r Ale no tak, nevěra je adrenalinový sport, nic jiného... defacto nezbývá než souhlasit
Únor 4, 200916 r přeci by tě na zálety nebral sebou, bys byl za kazišuka takže toho bych se nebál Nevim nerozumet ja mit sladkych 16 Ja rozumeet jen KW2,BBS RS,HaR Dieselpower :_d
Únor 4, 200916 r Nevim nerozumet ja mit sladkych 16 Ja rozumeet jen KW2,BBS RS,HaR Dieselpower :_d v tom případě bych řekl, že se někde stala chyba. V tvém věku se mi auta líbili, půjčoval sem si volant, ale děvčata mě zajmala rozhodně víc a vlastně stále zajímají
Únor 4, 200916 r v tom případě bych řekl, že se někde stala chyba. V tvém věku se mi auta líbili, půjčoval sem si volant, ale děvčata mě zajmala rozhodně víc a vlastně stále zajímají jojo,někde je asi něco špatně mladej
Únor 4, 200916 r v tom případě bych řekl, že se někde stala chyba. V tvém věku se mi auta líbili, půjčoval sem si volant, ale děvčata mě zajmala rozhodně víc a vlastně stále zajímají Chyba neni nikde Neboj holky jsou na 1.miste Hlavne ty z TC Tatkoj jsem rikal o klice od superbu kdyz jsem mel doma jednu slecnu ze bych sel do garaze a nic Jsem sel do pokojiku no
Únor 4, 200916 r Ted tomu nerozumim...Spidi má v posteli nějakou kočku a nechce ji vyfotit,jo? podle obličeje velice luxusní koťátko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.