Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Koukam ten na fotky s tuning srazu co mam v kompu a uz se neskutecne tesim na sezonu .,, jááj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Bylzde: já to myslím ale vážně.Tak někomu řekni at Ti to koupí a dávej do jidla hodně česneku-to je všelek.Hlavně ten zázvor si kup a normálně do něj kousní a pomaličku polykej-mě se to šíleně osvědčilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Hosi hosii ,,kouknete na fotku ,,citim se jak celebrita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ty jseš na té fotce uplně vzádu,vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ty jseš na té fotce uplně vzádu,vid? Bílé kratasy bezova mikina:) áno,i fotky tomu odpovidaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 no mám antibiotika tak snad zaberou..v pátek večer musím být čilý... Nevím ale mě nějak TC nějak nebere...hodně je to o penězích a když chceš mít top tak ti to udělá nějaká firma...tuning mě bral,ale asi jsem z toho už vyrostl..ted spíš beru praktičnost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Bílé kratasy bezova mikina:) áno,i fotky tomu odpovidaj My tě poznali podle toho jak slintáš na tu slečnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 A zse tam vidím na fotce jako sponzora myho chlebodárce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 My tě poznali podle toho jak slintáš na tu slečnu To je až tak vidět ? a ja se to snazil maskovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tedko tak koukam,,je zvlastni ,ze mam vzdycky mezi lidma pocit,,ze jsem malej a kdyz pak vidim fotky tak jsem obřisko ... cim to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 předtím jsem do Fábky na úpravách namrskal 100litrů a byl jsem rád že jsem jí prodal za 110. Pro někoho je to jediný koníček..já jich mám více a do auta už tolik investovat nebudu...To si raději jednou koupím lambo a budu vysmátej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 předtím jsem do Fábky na úpravách namrskal 100litrů a byl jsem rád že jsem jí prodal za 110. Pro někoho je to jediný koníček..já jich mám více a do auta už tolik investovat nebudu...To si raději jednou koupím lambo a budu vysmátej Velky Kola,sport podvozek,hudba a dobrej motor .... nic vic,,nic min... hehe,,prijde mi vtipne ,ze ani jedno na aute nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Nejhorší je to že Ti to nikdy v životě nikdo nezaplati ani neocení při prodeji vozidla.A investice do auta je těžkej provar.Např.já jsem kupoval OII za cca 430 tisic 2 roky zpátky a ted jestli ji prodám za 280 tak budu rád.Smutny ale pravdivy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 jn,je to kruta realita ... ,ale co nadelame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Jdu skočit šipku do postele.Dobrou noc škodováci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 dobrou...ty ceny šli ted krutě dolu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ceny jdou dolu ,,vyroba ,, vsechno .... dokonce i moje víčka tak se taky loučím dobrpu ,,,zítra (vlastne dneska) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 dobré ranko, už jsem zase v robotě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Cauwec Kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 dobre rano panove :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Brej den ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ahoj Michale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 dopr*ele rano.... nazdar vsem .. :wacko: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Baui : Jak se mame takhle po ranu ? Ovi : bre rano pane ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Baui : Jak se mame takhle po ranu ?Ovi : bre rano pane ! cus pane - no zazil jsem uz lepsi rana.... teda kazdy je lepsi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.