Jero Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Tak to jo Neporadil by mi nekdo jak si predelat na klavesnici Z a Y? dej alt-shift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Tak to jo Neporadil by mi nekdo jak si predelat na klavesnici Z a Y? nastavit dole vpravo českou/anglickou klávesnici. Případně přes ovládací panely a jak se jinak máme slečko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Jerysku pres tohle to znam taky ale toe furt stejny Petul pres ovladaci panely mi to taky nefakci tak uz nevim co s tim Noo mame se dost unavene jsem dneska nejaka prejeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Kua ted jsem to prekopala tak ze mi nejde napsat ani u s krouzkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Jerysku pres tohle to znam taky ale toe furt stejny Petul pres ovladaci panely mi to taky nefakci tak uz nevim co s tim Noo mame se dost unavene jsem dneska nejaka prejeta tak to restartuj celý a pak to zkus znova. Copak jsme v noci dělali, že jsme přejetý já jsem jenom línej dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 u mě dobrý, já tam byl autem takže kafíčko, vodička, ohodnocení servírky, pokec a domů priste se z toho tak jednoduse nevyklouznes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Kua ted jsem to prekopala tak ze mi nejde napsat ani u s krouzkem hod to do kose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Noo mame se dost unavene jsem dneska nejaka prejeta tak to jsme dva - dnes jdu spat hned co prijedu z prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak to restartuj celý a pak to zkus znova. Copak jsme v noci dělali, že jsme přejetý já jsem jenom línej dělat Restartovala jsem to asi 3x uz - musim taky neco delat a ne furt restartovat komp Noo sli jsme brzo spinkat pac me boli celej clovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 priste se z toho tak jednoduse nevyklouznes.. no musíme vymyslet tu Kolíbku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak to jsme dva - dnes jdu spat hned co prijedu z prace... Taky jsem to tak vcera praktikovala a jsem jeste vic unavena nez predtim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Noo sli jsme brzo spinkat pac me boli celej clovek jakpak je to možný, že by na nás něco lezlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jakpak je to možný, že by na nás něco lezlo? Asi ale chlap to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Taky jsem to tak vcera praktikovala a jsem jeste vic unavena nez predtim ok tak pujdu na pivko a spat az pozde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ok tak pujdu na pivko a spat az pozde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Asi ale chlap to neni Buď ráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Buď ráda No to nejsem prave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 ok tak pujdu na pivko a spat az pozde no já ti nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 kde je Bobajs?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 No to nejsem prave tak to by s tím chtělo něco dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak to by s tím chtělo něco dělat Napr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 kde je Bobajs?? :-) má intimní chvilky na WC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 (editace) error Editováno: 5. Únor 2009, autor: Petr81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Napr? např ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 např ....... Tak to vubec nevim co tim myslis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.