Únor 6, 200916 r Jinak ceny : Nokia E66 8600,- na výběr dvě barvičky-grey steel a white. Nokia 6220 black za 6900,- ale nedoporučuju.V tomto připadě bych sáhnul po E66. Bezva,díky moc.Zítra odjíždím do Švajcu,ale budu se někdy koncem února vracet,tak se nějak možná rozhoupám a dám vědět.Zatím dík
Únor 6, 200916 r Jasná zpráva! Některé ceny díky silnému euru a dolaru jdou nahoru no jo,s tim clovek nic nenadela .Ta E66 se mi hodne libi
Únor 6, 200916 r Když Nokii E66 tak pouze v barvě grey steel.V bílé barvě ten telefon vypadá hodně levně.
Únor 6, 200916 r Jak na šrot??? mam co delat abych to upsal vsecko ,,, byl jsem venku kratce ,ale prepisk jsem to .. Zira bude hůř ...
Únor 6, 200916 r Ale jo.To by šlo.Chtěl jsem jet na hory ale stoji to tam prej za howno.Byla tam ségra a tak to vzdávám a budu v Hradci.Kdy?
Únor 7, 200916 r ne! Dělám si srandu.Už to ato tak neprožívám jako předtím.Máma vyšla z nemocnice a tak se za ní dnes vypravim.Byla na operaci kotníku.
Únor 7, 200916 r Ahojky Kluci tak vstavam a co nevidim venku sucho a teplotka +8°C ...Vidime to na projizdku se supem a taky konecne zase neco pridelam :D Preju vam hezky vikend
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.