Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
To já jsem zase v tomhle tom tvrdej...nesnášim prášky a polykání chemie.Zitra to snad bude ok.

no to já si těma práškama rád pomůžu, bez prášků to bolí celej dena bolí mě od toho hlava, večer už je jako střep... a v práci se kvůli tomu nemůžu ani soustředit... zubař bude naštěstí už brzy

Vloženo
no to já si těma práškama rád pomůžu, bez prášků to bolí celej dena bolí mě od toho hlava, večer už je jako střep... a v práci se kvůli tomu nemůžu ani soustředit... zubař bude naštěstí už brzy

to já si na noc bral dvě 400 a ráno ve 4 jsem si muel ještě vzít jednu 600, abych vydržel do rána

Vloženo

to já si právě před spaním beru jednu 400 a do rána je to oukej.

Mno nic, valim to zase zaspat :-)

Mějte se tu fajně ogaři a ne že to tu přeženete s kalbou aby pracující nezaspali do práce ;)

Vloženo
Ty jooo...šílená představa.Když boleji zuby tak se snad nemusi objednávat,ne?

nemělo by, stačí když tam půjdeš hned co začíná ordinační doba

ten můj bere akutní případy už půl hodiny, před začátkem ordinace a bez objednání

Vloženo

ten můj bere akutní mezi 7-8ráno, ale zas až tak akutně se necítím... ani tvář mi neotéka... takže zatim dobrý, pokud se to zhorší tak samozřejmě půjdu...

teď už se mi horší únava, takže fakt čao :-) jdu to vyspat :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...