Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

hehe tak to je urcite lepsi :palec2:lol

ale pise,ze je v praci :palec2:

Co delas ze ses tam na samotce :), kostnul bych to na ITka :palec2:

Ja mam v praci porad nejaky lidi --- :) , ne ze bych je fotil zas takovy vocko nejsem.

A už jsem zase zde, byl jsem trochu protáhnout koktici... :palec2::palec2::palec2:

:prc: ?? Bylo nacase :)

pocky tomu moc nerozumim ... si sel moc rychle jo ?? :smich:

nene ted sem zaplatil za rychlost v aute litr z pred asi tejdnem a predevcirem jsme byli popijet a v noci kdyz uz jsme neco meli tak jsme jim ukazali ze sou jednicky a oni si toho vsimli... lol to zaslapli a uz to jelo.........

nene ted sem zaplatil za rychlost v aute litr z pred asi tejdnem a predevcirem jsme byli popijet a v noci kdyz uz jsme neco meli tak jsme jim ukazali ze sou jednicky a oni si toho vsimli... lol to zaslapli a uz to jelo.........

no a jak to dopadlo?? :) Nenech se premlouvat ?? Detem taky preci nevypravis jen pulku pohadky :)

hosi hosi negoogluje se - jen vlastni prace! :)

:prc: ?? Bylo nacase :)

A potom,ze my jediny jezdime jen nekdy :palec2:

pokud si teda nejel pro rohliky :smich:

Fajne takze jdu hledat nejaky mulatky z dovci :p

Správně... :palec2:

soutěž o fotku roku 2009 - klip číslo 2 - zde :smich:

jistě pane profesor... mám celou zbírku :)

Uz jsem to polepsil ...

Foto z founa byvalky :D:D

Upraveno od Petřik

no a jak to dopadlo?? :) Nenech se premlouvat ?? Detem taky preci nevypravis jen pulku pohadky :)

no celkem v poho - skoro na rucaka to otocili a hned pred nas lol mi jenom stali a cumeli... a prej jestli se muzeme legitimovat... a ja hned (jak sem mel neco v sobe..) to viiite panovee zzzee se muuuzem legitipitovat :smich: :smich: ... overil si nas vysilackou a prej co melo znamenat ten zdvizenej prostrednicek :smich: :smich: tak sem mu rekl ze zdravim kamose (on zraovna sel domu) tak nemohli ani popel :smich: :smich:

a pak jak mi byla zima tak sem se nasral a rikam mu co jsme teda provedli at nam to rekne... ze nam je zima a ma nase OP... a on jenom v poradku a skocili do kary a zmizeli :smich: :smich:

soutěž o fotku roku 2009 - klip číslo 2 - zde :smich:

kdo to k nam zabrousil :) zdarec no peknej klip.....

to se halt tak povede.... :)

jednou sem si taky takhle "sel" dom a zrvu na ne ze at dou buzerovat jinam kdyz jeli kolem ... ale tak meli zrovna stazeny okynko. :)

slovní napomenutí za 200,- :)

se mě takz nikdz nepovedlo, že bz mě sveyli domu :(

Tak jak se Vám líbí moje Božena?

no celkem v poho - skoro na rucaka to otocili a hned pred nas lol mi jenom stali a cumeli... a prej jestli se muzeme legitimovat... a ja hned (jak sem mel neco v sobe..) to viiite panovee zzzee se muuuzem legitipitovat :smich::smich: ... overil si nas vysilackou a prej co melo znamenat ten zdvizenej prostrednicek :smich::smich: tak sem mu rekl ze zdravim kamose (on zraovna sel domu) tak nemohli ani popel :smich::smich:

a pak jak mi byla zima tak sem se nasral a rikam mu co jsme teda provedli at nam to rekne... ze nam je zima a ma nase OP... a on jenom v poradku a skocili do kary a zmizeli :smich::smich:

Klika :palec2::smich:

driv by to asi neproslo :palec2: co z nam z filmu ... aby Bob nerekl jak to muzu vedet :feve::palec2:

slovní napomenutí za 200,- :)

slovní napomenutí je slovní napomenutí a 200,- Kč je pokuta, to jsou dva pojmy... ;)

Mě ano... lol

no a bylo to u soudu ;)

slovní napomenutí je slovní napomenutí a 200,- Kč je pokuta, to jsou dva pojmy... ;)

presne tak mi ani to slovni napomenuti... ale nic na nas nemeli ja jim rekl ze sem zdravil kamose....

Tak jak se Vám líbí moje Božena?

Plyšofilní zoofil...? ;)

čao kluci

Dobry den -_- -_-

spatne vyjadreno , byl jsem slovne napomenut + 200,- pokuty .... uz ? :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.