Únor 13, 200916 r hehe tak to je urcite lepsi ale pise,ze je v praci Co delas ze ses tam na samotce , kostnul bych to na ITka Ja mam v praci porad nejaky lidi --- , ne ze bych je fotil zas takovy vocko nejsem.
Únor 13, 200916 r pocky tomu moc nerozumim ... si sel moc rychle jo ?? nene ted sem zaplatil za rychlost v aute litr z pred asi tejdnem a predevcirem jsme byli popijet a v noci kdyz uz jsme neco meli tak jsme jim ukazali ze sou jednicky a oni si toho vsimli... to zaslapli a uz to jelo.........
Únor 13, 200916 r nene ted sem zaplatil za rychlost v aute litr z pred asi tejdnem a predevcirem jsme byli popijet a v noci kdyz uz jsme neco meli tak jsme jim ukazali ze sou jednicky a oni si toho vsimli... to zaslapli a uz to jelo......... no a jak to dopadlo?? Nenech se premlouvat ?? Detem taky preci nevypravis jen pulku pohadky
Únor 13, 200916 r ?? Bylo nacase A potom,ze my jediny jezdime jen nekdy pokud si teda nejel pro rohliky
Únor 13, 200916 r hosi hosi negoogluje se - jen vlastni prace! Fajne takze jdu hledat nejaky mulatky z dovci
Únor 13, 200916 r hosi hosi negoogluje se - jen vlastni prace! jistě pane profesor... mám celou zbírku
Únor 13, 200916 r no a jak to dopadlo?? Nenech se premlouvat ?? Detem taky preci nevypravis jen pulku pohadky no celkem v poho - skoro na rucaka to otocili a hned pred nas mi jenom stali a cumeli... a prej jestli se muzeme legitimovat... a ja hned (jak sem mel neco v sobe..) to viiite panovee zzzee se muuuzem legitipitovat :smich: ... overil si nas vysilackou a prej co melo znamenat ten zdvizenej prostrednicek :smich: tak sem mu rekl ze zdravim kamose (on zraovna sel domu) tak nemohli ani popel :smich: a pak jak mi byla zima tak sem se nasral a rikam mu co jsme teda provedli at nam to rekne... ze nam je zima a ma nase OP... a on jenom v poradku a skocili do kary a zmizeli :smich:
Únor 13, 200916 r soutěž o fotku roku 2009 - klip číslo 2 - zde kdo to k nam zabrousil zdarec no peknej klip.....
Únor 13, 200916 r to se halt tak povede.... jednou sem si taky takhle "sel" dom a zrvu na ne ze at dou buzerovat jinam kdyz jeli kolem ... ale tak meli zrovna stazeny okynko. slovní napomenutí za 200,-
Únor 13, 200916 r no celkem v poho - skoro na rucaka to otocili a hned pred nas mi jenom stali a cumeli... a prej jestli se muzeme legitimovat... a ja hned (jak sem mel neco v sobe..) to viiite panovee zzzee se muuuzem legitipitovat ... overil si nas vysilackou a prej co melo znamenat ten zdvizenej prostrednicek tak sem mu rekl ze zdravim kamose (on zraovna sel domu) tak nemohli ani popel a pak jak mi byla zima tak sem se nasral a rikam mu co jsme teda provedli at nam to rekne... ze nam je zima a ma nase OP... a on jenom v poradku a skocili do kary a zmizeli Klika driv by to asi neproslo co z nam z filmu ... aby Bob nerekl jak to muzu vedet
Únor 13, 200916 r slovní napomenutí za 200,- slovní napomenutí je slovní napomenutí a 200,- Kč je pokuta, to jsou dva pojmy...
Únor 13, 200916 r slovní napomenutí je slovní napomenutí a 200,- Kč je pokuta, to jsou dva pojmy... presne tak mi ani to slovni napomenuti... ale nic na nas nemeli ja jim rekl ze sem zdravil kamose....
Únor 13, 200916 r slovní napomenutí je slovní napomenutí a 200,- Kč je pokuta, to jsou dva pojmy... spatne vyjadreno , byl jsem slovne napomenut + 200,- pokuty .... uz ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.