Přejít na obsah

HOSPODA 2009 č. 8


Hrábě Fernétti

Doporučené příspěvky

i u nas.... vcera sem ho videl v akci - ten kdyz rozblika ty modry vecicky... to je malej cirkus....

Prave jsem ho take videl blikat za mnou a v noci.Nejel jsem predpisove :help: a tahla se s Afou a koukam za nama to blika....jenze jeste asi hodnili vetsiho pirata nez ja.Jenze to zaslapli primo predemnou,tak jsem nevedel vo co go.

Jinak ja jezdim slusne,jen vcera vymetal pavuciny z turba :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak v létě je to jiná.... to si to raději s ním pěkně venku než sedět v rozpáleném autě, v zimě si to s ním v autě nebo když je možnost tak si sednu pěkně ke stolu!! ale to zas moc nehrotím že bych zakazoval pít a jíst...auto stejně vysávám co tři měsíce..potahy pěkně svleču a vyperu.. a sedačky ty čistím takovým parním strojkem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to já toho v zimě moc nenajezdím ale v létě jak kdy ale letos to bude horší i na ten pořádek ;) vzhledem k tomu s kým budu jezdit. Potahy nemám a ani nebudou páč by vypadali dost divně na RS sedačkách. Ale už jenom ta představa rozpatlaný čokolády na tom světlým středu je děsná !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak já mám sedačky starý a povedlo se mi potah zníčit, takže jsem ho sešil a koupi potahy.... až našetřím prašule tak sedačky vyměním no ale zatím tam musí ty potahy být.. no tak s tou čokoládou to s tebou sohlasím... proto plánuji také změnu interieru,ale né na světlou ale na černou..... líbíse mi to více než ta světlá barva na které je vidět všechno bohužel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...