Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 psát ve tři odpoledne dobré ráno, je vyložená klukovina sem vstával v 6:30 a 6:55 jsem už byl venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Zdravím všechny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 bych chtel videt tebe po asi 12 rumech a 8 plznickach tak po takové dávce bych už já nebyl mezi živýma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 dobrý den Zdar jak sviňa Bobíku, tak coóó...? Vyhajanej...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Zdravím všechny ... Buď zdráv Jero... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 psát ve tři odpoledne dobré ráno, je vyložená klukovinasem vstával v 6:30 a 6:55 jsem už byl venku a cos delal v tuhle hodinu venku????To ja sel teprve v 5:15 do hospody Kamaradovi se narodila V 4:45 holka tak jsem ji sli zapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Buď zdráv Jero... Zdravíčko ... Sakra uz jsem tu dlouho nebyl ..., co je novyho pri nedeli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 zdarek Jero a Bobajs! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 ak sem byl hrnout chodnik a okolo domu.... zase pripadlo pekne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Zdravíčko ... Sakra uz jsem tu dlouho nebyl ..., co je novyho pri nedeli ? Novýho v podstatě nic, dopoledne jsem přijel po prázdné D1 z Prahy a pak jsem ještě vyměnil gumičky ve stěračích a toť prozatím vše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 ak sem byl hrnout chodnik a okolo domu.... zase pripadlo pekne.... A ve Štatlu vůbec nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 zdarek Jero a Bobajs! Cago Ovi .... Spidul,, tak to si stihl hodne ) ..ja se pred chvili vzbudil a asi jeste pujdu do perin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 ráno byl mogul cafety cup na Sosnový, tak proto jsem vstával tak krutě brzy a jsem vospalej jak svině. Večer zalehnu brzy. Ovi, zase jsi řádil rumem a dvanáckou z plzně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 A ve Štatlu vůbec nic... no bud rad... tady ted zase zaclo a za tak hodinku az dve jdu znova.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Spidul,, tak to si stihl hodne ) ..ja se pred chvili vzbudil a asi jeste pujdu do perin No mě čeká real beer dnes večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ovi, zase jsi řádil rumem a dvanáckou z plzně? cus jj - hasicskej ples.... tentokrat to bylo na vostro!!! sami profici co se tyce rumu a 12ky...... tezkej souboj - naposled jsi spal ty vcera jsem na stole usnul ja ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 no bud rad... tady ted zase zaclo a za tak hodinku az dve jdu znova.... No hlavně mě nebaví furt smetáčkovat oktu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 No mě čeká real beer dnes večer... tak to me ne - beru si volno co se tohodle tyce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 No hlavně mě nebaví furt smetáčkovat oktu... tu mam nastesti v garazi - venku na snehu je 106ka mlady no jdem neco uvarit - nebo uz umru hlady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 tak to me ne - beru si volno co se tohodle tyce No já totiž ráno zjevně na rozdíl od Tebe nestávám do práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 tu mam nastesti v garazi - venku na snehu je 106ka mlady Já mám teď všechno venku, protože v garáži mám rozdělanej x pikačovin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 cusjj - hasicskej ples.... tentokrat to bylo na vostro!!! sami profici co se tyce rumu a 12ky...... tezkej souboj - naposled jsi spal ty vcera jsem na stole usnul ja ... tak to nebyli profíci v tom co děláme, to musel bejt jinej sport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Já mám teď všechno venku, protože v garáži mám rozdělanej x pikačovin... tak to mi povidej ja mam v garazi taky bordel jak auto/moto dilne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 tak to nebyli profíci v tom co děláme, to musel bejt jinej sport to byl sport - kdo se uspi co nejdriv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 A už su zase tady, nějak jsem to zakřikl a venku začaly padat obrovský kusance sněhu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.