Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 tu nepadá, ale sraček je tu až až Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 primo cely snehulaci u nas prestalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 tu nepadá, ale sraček je tu až až presne - ja bezim jeste prehrabnout chodnik at je rano klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 naštěstí jsem v Bolce, tu uklízet nemusím, uf ale v pátek jsem si pěkně máknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 tak uz jsem tu tak ted zase zaclo padat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Tady nic nepada....jedine mne do huby jidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 tady taky pořádně sněží zase budu muset vstát dřív abych to odmetl ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 to take vzdy stavam rychleji abych si vymetl vjezd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Zdárek ,,, tak zase z5 .... tady -4 ,nesnezi,neprsi a doufam,ze uz nebude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 tak jsem se těšil na sníh že budu na leťišti řádit gumy mám už pěkně ohoblovaný, ale už toho bylo dost auto pořád jen zapráskaný ať už to skončí a je teplo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 tady taky pořádně sněží zase budu muset vstát dřív abych to odmetl ach jo Jj, furt sněží... Můžeš konkretizovat ten svůj kousek od Brna...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 u nas uz take neco zaclo padat. Je tam jen minus dva ale kosa jak blazen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 u nas uz take neco zaclo padat.Je tam jen minus dva ale kosa jak blazen. Za hodinu už se budu zahřívat v nálevně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Spidi,kdy jsou borici mytu,nevis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Jj, furt sněží...Můžeš konkretizovat ten svůj kousek od Brna...? konkretně hustopeče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Za hodinu už se budu zahřívat v nálevně... Nemrzku budes do sebe valit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Spidi,kdy jsou borici mytu,nevis ? Ve 20:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 konkretně hustopeče Konkrétně v Hustopečích se od zítřka za měsíc vyleju jak váza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ne, vlastně už 21. března, už magořím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 To se budeš určitě vylívat v nějakým sklepě co? tak ať jim v těch bečkách ještě něco zbyde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 To se budeš určitě vylívat v nějakým sklepě co? tak ať jim v těch bečkách ještě něco zbyde! Konkrétně u Kuklů... Ne, moc se vylívat nebudu, protože sice přijedeme vlakem, ale já řídím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 To nechápu!! vlakem a řídíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 To nechápu!! vlakem a řídíš Njn, všichni budou na šrot a někdo to odřídit musí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ve 20:00 Diky mistre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Diky mistre. Není zač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.